ULIČNA MODA

Ni na ljetnim vrućinama ne morate se odreći omiljenih traperica, a dobre sandale i efektna torba podići će svaki stajling

25.07.2021 u 11:55

Bionic
Reading

Iako je već sam kraj srpnja, zagrebačke ulice i dalje su pune, a na istima ne nedostaje ni dobro odjevenih dama. Naš fotograf usnimio je odlične stajlinge, idealne za ove visoke temperature, koji vas možda inspiriraju za vaše kombinacije

Šetnja zagrebačkom špicom bila je pravo osvježenje za našeg fotografa, koji je imao pune ruke posla uhvatiti baš svaki dobar stajling. No, uspio je.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Baš kako to i priliči ovim vrućim ljetnim mjesecima, atraktivne su djevojke najviše nosile lepršave haljine svih duljina i dezena, u kojima se doista lakše izdrže ove visoke temperature. No, bilo je tu i onih koji su, poput lijepe brinete, odabrali pletenu haljinu dugih rukava, koja se savršeno uklopila uz efektne sandale na visoku petu.

Vruće hlačice i cropane majice također su se našle na zagrebačkom asfaltu, a nama je za oko zapela i djevojka koja je odlično isfurala traperice visokog struka, podvrgnutih nogavica. Uz njih su se odlično uklopili bijeli bodi i iste boje sako sa zvono rukavima.

Za potpuni dojam, osim osmijeha, tu su bile trendi sandale na petu, ispod koje je provirivala tetovaža, i u istom tonu efektna torbica koju je nosila u ruci.