FASHION GURU

Nicole Kidman izgledala je kao uljepšana blond Popajeva Oliva, a Dakota Johnson kao da je očerupala neku opasno skupu i rijetku pticu pa se šepuri kao Cruella

  • 28.03.2022 u 16:50

  • Bionic
    Reading

    Oscari nisu više ono što su bili, nekada si nestrpljivo čekao crveni tepih da vidiš glamurozne toalete, lijepe glumice, pokoji štos, muzičke blokove… Svega je bilo i sinoć, ali nekako flah. Žene su se dotjerale za Oscare kao da žive u Hrvatskoj, eto toliko su me impresionirale

    Nicole Kidman nekad je dolazila u toaletama koje su se pamtile, a sada je u plavoj haljini Armani Privea izgledala kao uljepšana blond Popajeva Oliva.

    Jessica Chastain pretpostavljala je da će dobiti nagradu pa se jedina potrudila. Obje haljine bile su pomno odabrane, tako da se može slikati s kipićem, a mogao bih reći da mi je haljina za party Vanity Faira bolja od one Guccijeve za samu dodjelu.

    Dakota Johnson na zabavi Vanity Faira izgledala je kao da je očerupala neku opasno skupu i rijetku pticu pa se šepuri kao Cruella. Previše tog perja svugdje, nadam se da nije alergična…

    Heidi Klum zakačila je za grudnjak zelenkastožutu balu materijala i vukla je za sobom.

    Janelle Monae u nečemu što sliči na materijal povezan gumbima... Što je to?!

    • +85
    Stajlinzi sa zabave Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

    Kim Kardashian u izrazito plavoj kreaciji s rukavicama kao da se uvukla u tuba haljinu koju možeš kupiti u diskontnom dućanu za 59,90, i što je drugo nego njezina guza u prvom planu, kao da je nije dovoljno pokazala - zar i na postoskarovskoj zabavi?

    I tako dolazimo do muškaraca, a oni su ove godine bili najbolje odjeveni.

    Naravno, ljubimac kojeg obožavaju i filmski, a i modni kritičari, kao i publika, Timothee Chalamet imao je dva dobra izdanja, jedno za svečanu ceremoniju - na koju je došao izuzetno chic u Louis Vuittonu, ali to je isto tako možda bilo pomalo čudno za američke oskarovske standarde.

    • +4
    Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia

    Ako mogu žene dolaziti polugole, ne vidim zašto ne bi on mogao biti bez košulje, već samo u sakou. Glumac se dotjerao i za party Vanity Faira presvukavši se u hlače od trapera i kože i istu takvu bajkersku jaknu s potpisom Alexander McQueena, a iskreno ne znam u čemu je bolje izgledao.

    Pamtljiv je bio i Andrew Garfield u super smokingu Saint Laurenta bordo boje i sa satenskim reverima te crnim hlačama.

    NAJVAŽNIJI CRVENI TEPIH

    Večer glamura: Pogledajte sve zadivljujuće haljine s ovogodišnje dodjele Oscara

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.