SVI U ŠOKU

Njena iznenadna smrt zasad je neobjašnjiva

08.04.2014 u 12:12

Bionic
Reading

Peaches Geldof, kći glazbenika Boba Geldofa i Paule Yates, preminula je u ponedjeljak u dobi od 25 godina. Iako službeni uzrok smrti još nije poznat, prema najnovijim podacima dostupnim iz policije vjeruje se da je Peaches preminula prirodnom smrću

Policija u njenoj kući u Wrothamu nije pronašla oproštajno pismo, tako da se isključuje samoubojstvo kao mogućnost. Također, prilikom dolaska u kuću  i obavljanja primarne istrage, policajci nisu pronašli nikakve teške droge koje bi mogle dovesti do smrti. Peaches Geldof na tijelu nije imala nikakve ozljede.


'Preminula je iznenada i smrt je zasad neobjašnjiva, ne možemo naći nijedan razlog za tako naglu i nenadanu smrt', rekao je izvor iz policije za britanski The Sun.

Mlada manekenka i televizijska voditeljica 2010. predozirala se heroinom, no tada ju je spasio prijatelj koji je pozvao Hitnu pomoć i započeo s reanimacijom. Peaches je u rujnu 2000. ostala bez majke koja je preminula jer se predozirala. S gubitkom majke jako se teško nosila. Dan prije nego što su Peaches pronašli mrtvu, na Instagramu je objavila fotografiju s majkom.

'Smrt Peaches Geldof zasad ne smatramo sumnjivom. Istražuju se okolnosti u kojima je umrla i tek ćemo nakon detaljne istrage moći reći što je točan uzrok smrti', rekli su iz policije.

Za Peaches će, osim oca Boba, tugovati suprug Thomas Cohen te njihovi sinovi Phaedra i Astala. Sinove je Peaches naročito voljela. Mjesec dana prije smrti, u intervjuu časopisu Mother & Baby rekla je da joj je majčinstvo promijenilo život.

'Kad sam postala majka, postala sam ja, moj život dobio je smisao. Godinama sam se borila, osjećala se izgubljeno i sve što je bilo preda mnom bili su problemi. Kad sam rodila, osjećala sam se sigurno, dobro, kao da sam dobila priliku toj djeci omogućiti djetinjstvo kakvo sama nisam imala. Jedina misao s kojom se budim svaki dan je ta da nikad ne želim iznevjeriti svoje sinove', rekla je Peaches.