NAJJAČI ADUT

Njih je Kate isticala tijekom cijele trudnoće

09.07.2013 u 13:07

  • +9

Stil Kate Middleton u trudnoći

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/Reuters

Bionic
Reading

Otkako je postala članica kraljevske obitelji, Kate Middleton pod povećalom je modnih kritičara koji redovito hvale njezin modni stil. Miks dizajnerskih krpica i high street brendova, sve podvučeno elegancijom i damskim štihom, kako i priliči vojvotkinji

Nije čudno to da se njezin stil pomno proučavao i tijekom trudnoće, a manje poznate trudnice kopirale su njezine modne odabire. Lijepoj trudnici Kate se trbuščić kasno počeo nazirati pa je dugo ostala vjerna haljinama koje prate siluetu i balonerima klasičnog kroja.

Trudnička moda s njezinim potpisom bila je kreativna i maštovita. Tako je lijepa vojvotkinja od Cambridgea kaputić boje breskve prije trudnoće nosila s remenom, a ni u trudnoći ga se nije odrekla pa ga je nosila bez tog modnog dodatka. 


Outfit koji ćemo zapamtiti je i točkasta haljina s potpisom Top Shopa koja joj se toliko svidjela da ju je nosila dva puta u razmaku od nekoliko tjedana.

Jako ženstvena bila je i u proljetnom kaputiću i haljini u nježnoj boji breskve koji su još jednom otkrili njezine vitke noge. Inače, noge su najjači adut lijepe Kate pa u svim izdanjima uglavnom otkriva upravo njih. Vitke i lijepo oblikovane, izgledaju odlično, pogotovo u klasičnim štiklama kakve Kate u pravilu nosi. Nismo je stoga imali prilike vidjeti u maksi haljinama i dugačkim suknjama kakve trudnice inače vole. Zabljesnula je i u žutom kaputiću s potpisom Emilie Wickstead, a poglede mami i u haljini sa životinjskim printom.