MICHELLE OBAMA

Nosi ga uz hit cipele: Bivša prva dama zablistala u futurističkom kompletu

21.08.2024 u 11:19

  • +5

Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Garderoba Michelle Obame nakon života u Bijeloj kući nikada nije bila ništa manje od užitka za vidjeti

Bivša prva dama SAD-a servirala je futuristički štih kada se sa suprugom, bivšim predsjednikom Barackom Obamom, pojavila na pozornici drugog dana Nacionalne konvencije Demokratske stranke u Chicagu.

Kao jedna od glavnih govornica na ovoj političkoj manifestaciji, odjenula je skrojeni sako bez rukava sa križanom siluetom, koji je iskombinirala s odgovarajućim hlačama.

Ovaj outfit na 60- godišnjoj Michelle Obami predstavljen je u nadolazećoj resort kolekciji brenda Monse, pridruživši mu nakit s potpisom Davida Yurmana i jedan od najudobnijih modela cipela koji figuri dodaje centimetre.

Poput španjolske kraljice Letizije, koja ih prvenstveno nosi zbog ortopedskih problema, cipele s minijaturnom petom kitten osvojile su i bivšu prvu damu, a osim toga riječ o jednoj od najpoželjnijih silueta obuće na street style sceni.

Njezin odabir pao je na crni model s potpisom Jimmyja Chooa, koji je činio savršeni sklad s futurističkim kompletom brenda Monse.

Ljubiteljica komada s potpisom brenda Monse

Godine 2015. osnovali su ga supružnici Fernando Garcia i Laura Kim, koji su također i ko-kreativni direktori brenda Oscar de la Renta.

Tijekom obnašanja funkcije prve dama, Michelle Obama često se mogla ugledati u Oscarovim kreacijama, a najpamtljivijom postala je ona u kakvoj se 2016. godine pojavila na ručku u povodu jubilarnog, 90. rođendana britanske kraljice Elizabete.

Na posljednjem izdanju teniskog turnira US Open, također se opredijelila za kreaciju brenda Monse, a i nju je zaokružila cipelama Jimmyja Chooa i nakitom Davida Yurmana.

  • +9
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: MPI04 / CAPITAL PICTURES / ANDREW SCHWARTZ / SIPA PRESS / PROFIMEDIA