CIJENA? PRAVA SITNICA

I ona je pala na najpoželjniju torbicu današnjice

18.04.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Sofia Vergara, najbolje plaćena TV glumica današnjice, plijenila je pozornost u šetnji Beverly Hillsom u kul kombinaciji

Zavodljiva zvijezda serije 'Moderna obitelj', u kojoj glumi šarmantnu Gloriju Pritchett, rijetko kad može proći nezapaženo. Sofiju su fotografi ulovili u šopingu u još jednom trendi outfitu.

Udobne maslinastosive kargo hlače koje smo obožavali 90-ih, a doživljavaju veliki povratak, 44-godišnja glumica rođena u Kolumbiji kombinirala je s kratkim topom, štiklama otvorenih prstiju i bež balonerom. Jednostavan stajling podignula je jednim vrlo efektnim detaljem: bogato ukrašenom torbom kuće Gucci s natpisom 'Modern'.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Radi se o vrlo popularnom modelu Dionysus za koji je atraktivna Kolumbijka iskeširala 4.000 dolara, odnosno 28 tisuća kuna.

Dugu smeđu kosu prošaranu pramenovima nosila je raspuštenu, a make-up je bio diskretan. Sofia voli modne detalje pa nije zaboravila ni na omiljene naušnice ringove i narukvice kojima je upotpunila ovaj dnevni look.

Glumica je svoje pratitelje na Instagramu počastila fotografijama proslave Uskrsa koji je za prijatelje i obitelj organizirala sa suprugom Joeom Manganiellom (40) s kojim je u braku od 2015. godine.