ZA MODNU BIBLIJU

Od cipela do torbi: Kendall Jenner otkrila je svoje modne adute za ovu jesen

05.09.2022 u 13:03

Bionic
Reading

Za modnu bibliju Vogue jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, Kendall Jenner, otkrila je kakvi se modni komade nalaze na njezinom popisu za jesen

Kada kalendar kaže da je jesen, ali vrijeme više liči na ljeto, može biti teško odlučiti što točno odjenuti. Ali ako postoji jedna osoba za koju se čini da ima odgovore na bilo koji modni problem, onda je to Kendall Jenner. Bilo da obavlja poslove na vrelom kalifornijskom suncu ili dominira stajlinzima na crvenom tepihu ili modnoj pisti, Kendall Jenner stalni je izvor modne inspiracije.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Flash / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od rujna prošle godine, članica najpoznatije reality obitelji na svijetu nastupa u ulozi kreativne direktorice modne trgovine Fwrd, a Vogue je iskorsitio priliku kako bi doznao u kakve komade planira investirati ove jeseni.

Na popisu Kendall Jenner tako se pronašlo par torbica vrijednih investiranja, poput Lotus torbe brenda Khaite i N/S Park modela s potpisom luksuznog brenda The Row, kojeg 26- godišnja ljepotica posebno favorizira.

Chic pleteni kardigan s potpisom Johna Elliotta zapeo joj je za oko zbog starinskog štiha i sjajnih boja koje djeluju ‘suptilno i šik’, a od cipela izdvojila je loaferice brenda The Row.

‘Oduvijek sam voljela mokasinke, a ovo je jedan od mojih novih omiljenih stilova za jesen’, otkrila je Kendall na popis dodavši i model crnih cipela Gianvita Rossija s visokom potpeticom i prednjim dijelom od PVC-a koji vizualno izdužuje noge.