HALJINA ZA PAMĆENJE

Otkriveni svi detalji bajkovite vjenčanice Ane Ivanović

14.07.2016 u 20:43

Bionic
Reading

Vjenčanje koje će obilježiti ovo ljeto zasigurno će biti višednevno slavlje tenisačice Ane Ivanović i njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera u Veneciji, a sve posebno zanimaju detalji poput prelijepe vjenčanice za crkveni obred

Nakon što se otkrilo da je Ana Ivanović za ceremoniju u gradskoj vijećnici nosila jednostavnu, ali jako lijepu haljinu brenda Parker za 2.160 kuna, taj se model rasprodao. Tako je zgodna srpska tenisačica postigla isti efekt kao kada omiljena britanska princeza Kate Middleton odjene kakvu povoljnu krpicu i za nekoliko sati više se ne može kupiti online

Iako nije princeza u stvarnom životu, Ana je tako izgledala na dan vjenčanja u crkvi. Bajkovitu vjenčanicu u modernom ruhu za nju je napravila britanska modna kuća Suzie Turner Coture, koja ima kolekcije svadbenih kreacija, ali i prelijepih večernjih haljina.

The happy couple ?? #wta #anaivanovic #follow #ajde #like4like #idemo #wimbledon

Fotografiju objavljuje Team ivanovic (@team_ivanovic)


Kako pišu njemački mediji, poput magazina Gala, Anina je vjenčanica jedinstvena i napravljena isključivo za njezin veliki dan. Cijena raskošne, ali elegantne kreacije je između 8 i 10 tisuća eura, a to se uklapa u šuškanja da će cijelo slavlje koštati čak milijun eura.

Guess who got married after Wimbledon? Congrats to Ana Ivanovic!#anaivanovic

Fotografiju objavljuje Gordon Paul (@gaptennis)


U gornjem dijelu top srcolikog izreza bez naramenica ukrašen je svjetlucavim kamenjem i pravim perjem, a haljina je sašivena od prvoklasne svile. Šlep je pak dugačak oko pet metara pa je popularna tenisačica doista izgledala kao princeza iz bajke, još više ako se svemu pridodaju ljepote Venecije, grada u kojem je održano vjenčanje.

Husband and wife ?? #BastiAna #anaivanovic #schweinsteiger #bastianschweinsteiger

Fotografiju objavljuje BS31 TS7 (@schweinsteigerarmy)


Navodno je vjenčanica teška tri do četiri kilograma, ali to za vrhunsku sportašicu poput nje sigurno nije bio nikakav problem. Čak se nije mučila ni s dugim šlepom, a prema prvim fotografijama iz crkve i pri dolasku na ceremoniju sa širokim osmijehom, vidi se da je uživala.