nadmašila samu sebe

Ovaj detalj uvijek laska liniji, a kraljica Maxima zna kako ga nositi

30.05.2024 u 22:57

Bionic
Reading

Povezi, remeni i suženja oko struka uvijek su odlična opcija za zrelije dame jer u trenu stvaraju laskavu siluetu te odišu elegancijom

Nizozemska kraljica Maxima zablistala je na svečanosti u Maastrichtu u haljini koja je oličenje njenog besprijekornog stila. Poznata kao jedna od najbolje odjevenih aristokratkinja, Maxima niti ovaj put nije razočarala.

Lijepa kraljica je osvanula u krem bijeloj haljini sa zelenim cvjetnim uzorkom, midi dužine te otmjenih dugačkih rukava, čitav dizajn vješto je pratio njenu liniju.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Stajling je nadogradio maslinasto zeleni tanki remen oko struka, detalj koji je uvijek dobrodošao za stiliziranje laskavog outfita jer u trenu 'briše' trbuh i vizualno stvara zavodljivu i iznimno ženstvenu siluetu. Kada je riječ o nošenju remena na midi haljine, posebno su dobrodošli ovakvi tanki modeli jer pojačavaju efekt stanjivanja struka.

Kraljica Maxima sve je zaokružila krem salonkama i mini torbicom, a raskošnim šeširom odgovarajuće maslinaste nijanse - nadmašila je samu sebe!

  • +2
Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia