BIZARNA KREACIJA

Ovako neukusna haljina rijetko se viđa

08.07.2016 u 15:28

Bionic
Reading

Kako biti zapažen na crvenom tepihu u moru slavnih ljepotica? Ako tko zna odgovor na to pitanje, onda je to američka glumica Meredith Ostrom - na prestižnoj ljetnoj vrtnoj zabavi Serpentinea pojavila se u bizarnoj 'goloj' haljini koja je očekivano postala hit na internetu

Američka glumica Meredith Ostrom imala je epizodne uloge u brojnim serijama i filmovima poput 'Seksa i grada' i 'Zapravo ljubav', no nepoznata je većini ljubitelja sedme umjetnosti. Zato se ovaj put, odabravši jednu od bizarnijih kreacija koju smo vidjeli, svojski potrudila da svi pogledi budu upereni u nju.

Naime, odjenula je 'golu' haljinu koja apsolutno ništa nije prepustila mašti. Iako je plavokosa glumica bila prilično čedno odjevena, njezina haljina izrađena od presijavajućih ljuskica u boji koži, ali i onima u različitim nijansama koje su simulirale intimne dijelove tijela, bila je definitivno oličenje neukusa.

No odabirom bizarne i neukusne haljine glumica, koja je hrabro pozirala sa širokim osmijehom, očito je postigla željeni učinak jer zadnja 24 sata svi komentiraju njezin neobičan modni odabir.