NETIPIČAN STAJLING

Ovakvom izdanju od nje nismo se nadali: Jill Biden cipelama pokazala svoju otkačenu stranu

17.03.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon vikenda provedenog u Delawareu američki predsjednički par Biden vratio se u Bijelu kuću s nekoliko specijalnih gostiju. Južnim travnjakom prošetali su se u društvu unuka, a 69-godišnja prva dama Amerike posebnu pažnju plijenila je svojim elegantnim casual izdanjem

Poput prethodnice Melanije Trump, Jill Biden podjednako osigurava pažnju modne javnosti svojim odjevnim kombinacijama, a ona je ovoga puta svjedočila njezinom pomalo netipičnom casual izdanju.

Nakon povijesne inauguracije u Washingtonu nastavila je njegovati elegantan modni stil koji preferira isticati komadima poput strukiranih haljina, kaputa i salonki s dizajnerskim potpisom. Njezino novo izdanje nakon obiteljskog vikenda provedenog u Delawareu za brojne je predstavljalo pravo osvježenje.

  • +3
Obitelj američkoga predsjednika Joea Bidena Izvor: Profimedia / Autor: Mike Theiler - Pool via CNP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U pratnji supruga i unuka, 16-godišnje Natalie i 14-godišnjeg Huntera, američka prva dama prošetala se Južnim travnjakom u pomalo netipičnoj kombinaciji kojom je dominirao model traperica u znaku mrkva kroja nogavica.

Uz njih, Biden je nosila svijetloplavu košulju kojom je istaknula vestu i crni sako s detaljem zlatnih gumba - model po uzoru na sakoe s potpisom modne kuće Balmain koji su postali zaštitni znak francuske prve dame Brigitte Macron.

Svoju otkačenu stranu u casual izdanju Biden je naglasila parom baršunastih cipela loaferica s izvezenim detaljem lubanje. Kako se doznaje, riječ je o modelu s potpisom brenda Stubbs and Wootton, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od tri tisuće kuna.