NOVI TREND

Ove su naušnice novi hit među slavnim ljepoticama

09.08.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Uz trendi krpice i dobre cipele, svaki se stajling uvijek može naglasiti nakitom, a u posljednje su vrijeme sve popularnije takozvane naopake naušnice

Naušnice uz koje stoji naziv 'Suspender' već neko vrijeme nose mnogobrojne slavne dame, ali njihova velika zagovornica svakako je it djevojka današnjice Gigi Hadid.


Uz Sophiju Bush, Mirandu Kerr ili Annu Kendrick, uspješna Gigi Hadid često nosi naušnice koje se stavljaju kako i obične, ali ne vise prema dolje, već stoje prema unutrašnjosti uha. Dok Gigi najčešće nosi male naušnice ukrašene dragim kamenjem, postoje različiti modeli i već ih proizvode mnogi dizajneri.

#wcw @gigihadid in her suspenders ✨ #gigihadid #maybelline #smithandmara #suspenders #earrings #beauty #style

Fotografiju objavljuje SMITH + MARA (@smithandmara)


Među prvima koji su lansirali zanimljive kolekcije naopakih naušnica su Smith + Mara čije naušnice Gigi rado i nosi. Model malih zaobljenih naušnica ukrašenih skupim dijamantima i ostalim skupocjenim dodacima, poput bisera, nije za svačiji džep, ali srećom, već ih izrađuju i drugi dizajneri s povoljnijim cijenama. Tako su se pojavile i na popularnom Etsyju, a koliko lijepe komade ondje izrađuju dizajneri, potvrdila je i sama Mila Kunis nedavno rekavši da je na toj stranici povoljno kupila vjenčane prstene.

SUSPENDER ❤️ @annakendrick47 #smithandmara #annakendrick #suspender #earring #celebstyle

Fotografiju objavljuje SMITH + MARA (@smithandmara)