BLANKA VLAŠIĆ:

'Ovo je moja najveća sramota u životu'

23.08.2013 u 16:22

Bionic
Reading

Ovotjedna gošća kod Marijane i Petre je atletičarka Blanka Vlašić koja je između ostalog otkrila kako je jednom zgodom pokazala grudi

Već na prvo pitanje Blanka Vlašić odgovorila je vrlo rezolutno: 'Ne!' kada je gledateljicu zanimalo je li se ikada pokajala što je podržala inicijativu U ime obitelji.

Na pitanje kako zamišlja svoje vjenčanje i rastavu, Blanka je šokirano rekla: 'Zar smo došli do toga da nakon vjenčanja odmah slijedi rastava? Nadam se da će, kad se udam, to biti to', kaže Blanka koja misli da treba uvijek biti ravnoteža u braku i da je ljubav najvažnija.

Otkrila je i prilaze li joj muškarci. 'Muškarci mi prilaze. A prije sam znala dobivati i čudne slike na mobitel. Svašta su si dopuštali neki', kaže.


Šalila se i na račun malih grudi. 'Hvala Bogu da imam male, k'o bi ih prebacivao preko 2,05', kaže kroz smijeh.

Ispričala je i jednu anegdotu koja joj je ostala u pamćenju. Isprobavajući traperice u kabini, Blanka je skinula i majicu ispod koje nije imala ništa, a koju je zaboravila i obući kada je izašla iz kabine. 'Dođem ja pred ogledalo, a gore bez majice! Bilo je ljeto, nisam imala ni grudnjak', ispričala je neugodnu situaciju.

Što je još otkrila simpatična Blanka, pogledajte u videu: