OH, KIM

Ovo joj doista nije trebalo, grudi joj kipe iz haljine

22.03.2014 u 14:48

Bionic
Reading

Svima je poznato kako reality zvijezda Kim Kardashian ne može odoljeti uskim i izazovnim odjevnim kombinacijama koje bespogovorno naglašavaju njezine obline. No nije li ovoga puta ipak malo pretjerala

Osim kada ide na vježbanje pa nabaci tajice i kakvu tuniku, nema šanse da Kim Kardashian vidite nedotjeranu. Uvijek u su igri vrtoglavo visoke potpetice, uske suknje srednje duljine, kratki topići koji naglašavaju struk i, naravno, duboki dekoltei.

Ovoga puta, prilikom shoppinga tijekom kojega su je, naravno, pratile kamere, Kim je odjenula svijetloružičastu haljinu i privukla svu pažnju na sebe, točnije na svoje obline koje su prštale ispod haljine.

Duga haljina imala je duboki prorez te je tako u potpunosti otkrivala Kimine noge, a duboki dekolte je prijetio pucanjem. Iako vjerojatno zamišljena kao nježna i romantična haljinica u blijedoružičastoj boji reljefastog uzorka, na Kim je ona izgledala sasvim drugačije. Osim toga, visoki struk haljine i duboki dekolte, osim što su istaknuli bujne grudi, vizualno su joj povećali bokove. Kim, ovo ti stvarno nije trebalo!