ZABLISTALA U CRNOM

Ovoga puta nije riskirala: Nakon gafa s minicom, Meghan Markle pojavila se u crnom odijelu

04.09.2018 u 19:24

Bionic
Reading

Prigovora na modni odabir Meghan Markle za susret sa teško bolesnom djecom ovoga puta nema. Jednostavnim odijelom, sakoom i hlačama koje se šire prema dnu, u crnoj boji bila je skroz decentna, a svojim je pristupom i širokim osmijehom osvojila srca onih najmanjih

Vojvotkinja od Sussexa pridružila se svom suprugu, princu Harryju, na jednom od najtežih i najemotivnijih službenih događanja u ovoj godini. Riječ je o godišnjoj dodjeli nagrada pod nazivom WellChild Awards, u kojom se odaju priznanja teško bolesnoj djeci, ali i njihovim skrbnicima, kao i svima onima koji im svesrdno pomažu da se što lakše nose s teškim bolestima.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle u posjetu teško bolesnoj djeci Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

33-godišnji princ Harry pokrovitelj je ovog događanja od 2007. godine, a ovo je prva godina da mu je 37-godišnja supruga i pratilja. Uoči same dodjele nagrada, Harry i Meghan podružili su se s ovogodišnjim dobitnicima i njihovim obiteljima, ali i saslušali svaku od teških priča malenih bolesnika.

Kako bi bila što dostojanstvenija, Meghan je za ovo javno pojavljivanje odabrala jednostavnu kombinaciju - crno odijelo s potpisom Altuzarre i iste boje Deitas košulju. Kosu je ponovno složila u već prepoznatljivu 'neurednu' pundžu, dok je u rukama držala crnu torbicu.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia