FASHION GURU

Pidžame su joj opsesija pa možemo samo zaključiti da Nina Badrić voli spavati u cvijeću

  • 16.01.2022 u 11:51

  • Bionic
    Reading

    Godišnja retrospektiva Fashion Gurua tradicionalno vrvi brojnim kategorijama, a u onoj za naj pidžamu godine uvjerljivo je briljirala pjevačica Nina Badrić

    Možda je pospana ili jednostavno voli pidžame, to je Nina Badrić. Već zadnjih nekoliko godina, u stvari od kada je Dolce & Gabbana izbacila svoja odijela koja su sličila na muške pidžame, pa ih odonda Zara stavlja u standardnu prodaju, Nina kao da je našla svoj model.

    • +28
    Koncert Hipnotiziran - Tribute to Dino Dvornik u izvedbi Jazz orkestra HRT-a Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

    Kako je još u rujnu, kada je gostovala na tribute koncertu Dini Dvorniku, zamijetio Fashion Guru, opsesija Nine Badrić pidžamama, a pogotovo ovim identičnim modelom, traje već neko vrijeme.

    'Možda joj nakon pandemijske pauze i ovosezonskog godišnjeg odmora treba još malo sna. Nina može to puno bolje, od dive poput nje ipak imamo malo veća očekivanja što se tiče stajlinga', komentirao je tada.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.