FASHION GURU

Pokazala je Nina noge u punom sjaju, ali nisam siguran koliko je ova kreacija bila za nju

  • 24.08.2024 u 15:35

  • Bionic
    Reading

    Dodjelom nagrada u Narodnom pozorištu u Sarajevu i službeno je završio 30. Sarajevo Film Festival, a evo kako je izdanja poznatih Hrvata na sarajevskom ćilimu doživio naš Fashion Guru

    Nives Ivanišević imala je stvarno lijep stajling na Sarajevo film festivalu, ali kao što sam već rekao, ipak sam očekivao malo više od puke klasike.

    Kad smo već kod klasike, Marija Hudolin je imala klasičnu haljinu, ali to je ta klasika koja je ipak posebna i po meni je imala jednu od ljepših haljina na Sarajevo film festivalu.

    Goran Bogdan pojavio se u svom sakou za sve prilike, a hlače su iste za plac, kafić ili red carpet, nose se posvuda sve dok nisu za baciti.

    Prošetao se s Ninom Violić koja je izabrala hrabru haljinu, ultra kratku s dubokim dekolteom. Pokazala je Nina noge u punom sjaju i mora se priznati da se moraš okrenuti za njima, ali nisam siguran koliko je ova kreacija bila za nju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.