SVI SMO IH NOSILI

Poznate Hrvatice i slavne dame obožavaju hit jaknu

15.02.2017 u 07:00

  • +2

Curke u traper jaknama

Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Traper jakne omiljene su proljetne uzdanice jer se tako lijepo mogu nadopuniti raznim trendi komadima, od tenisica pa do lepršavih haljina. Ove je sezone traper jakna opet dobila toplo krzno, koje pamtimo iz djetinjstva, pa je slavne ljepotice i poznate Hrvatice rado nose za hladnijih dana

Retro izgled traper jakne s vidljivim krznom zapeo je za oko mladim trendsetericama, ali i poznatim Hrvaticama, poput Severine i Ljupke Gojić Mikić. Severina je dugu traper jaknu s bijelim krznom iskoristila za snimanje novog spota.

Simpatični retro komad uparila je s hit haljinom koja ima cvjetni print i upečatljivim Balenciaginim čizmama. Uz zavodljivu Severinu, traper jakni nije odoljela ni jedna od naših najuspješnijih manekenki, Ljupka Gojić Mikić. Iako je Ljupka već odavno manekensku karijeru zamijenila onom dizajnerskom, njezine fotografije na društvenim mrežama potvrđuju da se na pistu može vratiti kada god to poželi.

Na njezinom profilu na Instagramu također se vidi da ima oko za drugačije i statament stajlinge kojima inspirira mnoge, a jedan od trendi komada kojima nije odoljela je i traper jakna s krznom srednje duljine. 

Manekenka Hailey Baldwin je jaknu sličnu Ljupkinoj nosila tijekom proba za reviju Tommyja Hilfigera, a obukla ju je i jedna od it djevojaka današnjice, Bella Hadid. Eva Mendes ne voli se previše izlagati u javnosti, a kada je nakon duljeg vremena viđena ispred jedne dermatološke klinike, također je nosila traper jaknu ukrašenu krznom. Budući da je kubanska glumica i sama postala dizajnerica, sigurno vjerno prati trendove te je iskoristila jaknu za zanimljivo casual izdanje.