RETRO STYLING

Prelijepa Eva Mendes jesenskim krpicama naglasila obline

17.09.2015 u 09:33

  • +4

Eva Mendes

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Privlačna glumica Eva Mendes lansirala je u New Yorku novu kolekciju iz svog modnog brenda za New York & Company Collection i ponovo sve zadivila svojom raskošnom ljepotom

Eva Mendes zna da će sama najbolje predstaviti svoju kolekciju jer svojim zamamnim oblinama mami poglede gdje god da se pojavi. Lijepa je glumica očito pratila trendove pa se u nekoliko predstavljenih kombinacija nalaze opet popularne dolčevite i suknje koje možete nositi i na štikle kroz toplije dane, a zimi na čizme. Ovih je dana iskoristila dnevne obaveze kako bi pokazala da je odjeća lako nosiva pa je kombinirala izdanja za izlaske u grad.

U kolekciji se nalaze i dvije vrlo ženstvene šarene haljine, jedna u zelenoj, a druga narančastoj boji. Dok su obje haljine s cvjetnim uzorkom, lepršave suknje dizajnirane su i u narančastoj ili primjerice plavoj boji, a glumica ih je ovih dana nosila uz dolčevite u bordo ili krem boji. Kolekcija nudi i dolčevite bez rukava, a Eva nije zaboravila da tijekom jeseni uvijek dobro dođe i sako za hladnija jutra ili večeri.

Svoje je oduševljenje podijelila i na Instagramu: 'Naša je nova kolekcija stigla i može se kupiti online. Imamo prelijepe i povoljne jesenske komade ispod 90 dolara (oko 600 kuna).'

Uz glumu i dizajn, 41-godišnja ljepotica najviše uživa u ulozi mame jednogodišnje kćerkice Esmeralde koju ima s glumcem Ryanom Goslingom. U nedavnom je intervjuu rekla kako je ponosna što Esmeralda ima snažne žene oko sebe, a mislila je na svoju majku i sestru te dodala da sada cijeni obitelj više nego ikada prije.