UVIJEK U TRENDU

Privlači poglede u crnom: Chrissy Teigen u hit komadu koji uspješno zamjenjuje haljinu

03.08.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Atraktivna Chrissy Teigen, manekenka i supruga poznatog glazbenika Johna Legenda, u slobodno vrijeme voli casual kombinacije

Amerikanka norveško-tajlandskih korijena poznata je po svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu u kojima ostavlja bez daha, no i kad je u nekoj svakodnevnoj varijanti, 34-godišnja Chrissy briljira.

Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majku dvoje djece na gradskim ulicama obično možemo vidjeti u ležernijim stajlinzima poput lepršavih haljina, trapera, suknji, hlača širih nogavica....

Svoj je fantastičan smisao za modu ponovno pokazala u još jednom besprijekornom izdanju odlučivši se za vječiti kombinezon u crnoj boji s potpisom dizajnerice Norma Kamali.

Iako mnoge zaljubljenice u modu, ljeti izbjegavaju crnu boju, čini se da zgodna Chrissy nije među njima.

Ovaj praktični komad odjeće koji nas u jednom potezu rješava vječitog problema oko modnih kombinacija, lijepa je Amerikanka sparila s ravnim sandalama i efektnom torbicom, oboje s potpisom The Row, popularnog brenda koji obožavaju slavne fashionistice.

Ovaj all black stajling začinila je modnim detaljem koji je postao najtraženiji u tzv. novoj realnosti usljed globalne pandemija koronavirusa - zaštitnom maskom i to u crnoj boji.