FASHION GURU

Prva dama zaljubljena je u šešire kao bivša predsjednica u poliesterske dresove; nije ovo Sanjino najbolje izdanje, ali nije ni Kolindino

  • 02.12.2022 u 10:58

  • Bionic
    Reading

    Stajlinzi Kolinde Grabar Kitarović i prve dame Sanje Musić Milanović nisu mogli proći nezapaženo ni u Dohi, a dok je bivša predsjednica plijenila pažnju u dresu Vatrenih, prva dama začinila je jednostavan stajling zanimljivom kapom

    Otkada je Kolinda otišla s mjesta predsjednice države, dobili smo uz novog predsjednika i prvu damu, pa su neminovno počele usporedbe o tome koja što bolje nosi. Nažalost za Hrvatsku, prije nego je otišla s predsjedničke pozicije pričalo se samo o njezinim modnim kombinacijama, mršavljenju i putovanjima, znači nije baš da nas je zadužila svojim pothvatima.

    Vidjeli smo da Kolinda opet iskorištava priliku da bude u medijima u narodnoj nošnji na 40 stupnjeva, u čemu je izgledala pomalo čudno u 21. stoljeću, ali znamo za hrvatsku zaljubljenost u povijest, pa i imaginarnu, a najdraži nam je srednji vijek.

    • +2
    Kolinda Grabar Kitarović u narodnoj nošnji Izvor: EPA / Autor: NOUSHAD THEKKAYIL

    Nakon toga, kako se pohvalila, odala je počast preminulom dizajneru Virgilu Ablohu. Da mi je znati tko joj je rekao za njega i kako nije bila pozvana na reviju. Ako ništa, mora se priznati da je bivša predsjednica itekako stesala figuru.

    Na posljednjoj utakmici u VIP loži, osim sveprisutne Kolinde, pojavili su se naša prva dama i njezin suprug. On se ne brine za liniju, ali to ide s poslom koji obavlja, vidimo to na primjerima iz prošlosti i sadašnjosti naših političara.

    Moram primijetiti da je zaljubljenost prve dame u šešire ista ona zaljubljenost koju vidimo kod naše bivše predsjednice kad su u pitanju poliesterski dresovi.

    Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

    Tako imamo malo rivalstvo s posljednje neriješene utakmice, dizajnerski šešir ili poliesterski dres - pitanje je sad. Svi će reći da je Kolinda prava navijačica, i da, vidjeli smo to nekoliko puta, pa i u Rusiji, dok Sanja vjerojatno navija kad mora, pa se prigodno odjene koliko zna jer nije baš za dres. Kako bi ona izgledala u plastičnom dresu Vatrenih? Čudno, budimo iskreni.

    • +4
    Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

    Gledam malo komentare tog njezinog stajlinga, a uspoređuju je s vozačicom lokomotive i šegrtom Hlapićem. Istina, nije ovo njezino najbolje izdanje, ali nije ni Kolindino.

    U Dohi su očito zanimljive samo instagramuše poput oskudno odjevene ‘knor’ kocke, a deplasirano je uopće govoriti o navijačkoj modi jer to ne postoji.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.