FASHION GURU

Rozga i Vanna su došle u dobrim kreacijama, ali Jelena bi konačno mogla odjenuti i neki drugi kroj

  • 24.06.2024 u 19:07

  • Bionic
    Reading

    'Melodije Jadrana' se polagano etabliraju kao jedan od mjerodavnijih festivala, nažalost 'Splitski festival' lagano pada u drugi plan. Ne mislim to zbog kvalitete pjesama jer su skoro sve iste na svim hrvatskim festivalima. Prvenstveno tu mislim zbog produkcije, odnosno lokacije

    Izvođači su se po svom mišljenju svi skockali, ali znamo da to nije baš tako. Pjevačice su bile uglavnom u crnom, Rozga i Vanna su došle u dobrim kreacijama, ali Jelena bi konačno mogla odjenuti i neki drugi kroj.

    Iznosila je ovu kreaciju u svim bojama i dezenima. Što crvenu, pa šljokičastu crvenu, vidjeli smo i pink varijantu, a da crnu i crnu šljokičastu ne spominjem. Vjerujem da joj se sviđa kroj, ali nagledali smo se i tih hlača i tog sakoa. Frizura joj je super.

    • +5
    Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

    Vanna je na festivalu imala duet sa svojim pulenom iz The Voicea, a iskreno, njezina crna kreacija mi se više sviđala. Sako bez rukava s dužim djelom odostraga bio je pun pogodak, a kratke hlače ispod su bile sasvim OK.

    Istina, na to je mogla odjenuti i neku lepršavu mini suknju u boji ili čak prozirne hlače, ali ako ništa, Vanna, evo ideje za sljedeći put.

    • +31
    Melodije Jadrana Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.