birkama 'pokvarila' stajling

Salma Hayek kao chic Francuskinja: Hit komplet uskladila s 'ružnim' japankama

19.08.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda na društvenim mrežama pohvalila se svojim 'uredom' kraj bazena, u kojem uživa u elegantnom izdanju

Salma Hayek iz ljeta u ljeto zadivljuje svoje obožavatelja nevjerojatnom linijom, koju ponosno ističe na brojnim fotografijama u bikiniju na svojim društvenim mrežama.

Sada je osvanula u ponešto drugačijem izdanju, ali ništa manje privlačnom. Slavna glumica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj scrolla na mobitelu pored bazena, a u prvom planu je Gucci torbica.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ništa bez Guccija

Riječ je o velikoj tote torbi krem nijanse s natpisom 'Gucci Ibiza' u crnoj boji, koji naslućuje za zvijezda odmara upravo na jednom od najpoželjnijih španjolskih odmorišta.

Gucci je poznat kao omiljeni brend holivudske ikone, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je njen suprug François-Henri Pinault ujedno i njegov - vlasnik.

'Još jedan dan u uredu', napisala je pomalo šaljivo glumica u opisu objave.

Hit gingham uzorak

Osim torbice, Hayek je nosila komplet gingham uzorka, podsjećajući na chic Francuskinje koje obožavaju ovaj stil neodoljivog retro šarma, iznimno popularan u aktualnoj sezoni.

Ovaj bezvremenski komplet odjenula je na popularnu bijelu potkošulju i uskladila s pletenim šeširom te Birkenstock japankama - potvrđujući da se popularnosti omiljene 'ružne' obuće ne nazire kraj.

  • +4
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Dj Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia