Tako romantično...

Sarah Jessica Parker spojila nespojivo, a u oko nam je upao neodoljiv detalj

28.06.2024 u 15:06

Bionic
Reading

U tijeku je snimanje treće sezone serije 'I tek tako…' koju fanovi diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju. Na lokacijama snimanja u New Yorku vlada prava gužva zbog brojne produkcijske i snimateljske ekipa, a u centru pažnje i dalje je slavna glumica u ulozi Carrie Bradshaw

Sarah Jessica Parker snimljena je dok napušta snimanje popularne serije, a društvo joj je pravio tjelohranitelj koji je budnim okom pratio što se događa oko njih i ne bi li se zvijezdi tko nepoželjan približio.

Sudeći prema do sad viđenom, i nova sezona serije 'I tek tako...' bit će prava modna poslastica, a obožavatelje je oduševilo i najnovije, ovog puta privatno izdanje Jessice Parker.

  • +5
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Zelig Shaul / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nosila je bijelu predimenzioniranu košulju na kopčanje, djelomično otkopčanu u kombinaciji sa svijetlo sivim donjim dijelom trenirke i crnim Mary Jane salonkama s niskom petom ukrašene bijelim biserima i mašnicom. Stvari je nosila u bijelo-plavoj velikoj torbi s otisnutim njezinim logom i, a ono što je mnoge oduševilo su bijeli cvjetni dodatci za kosu.

Mnoge dame diljem svijeta od pamtivijeka kosu ukrašavaju cvijećem, jednim od najstarijih i najprirodnijih ukrasa. Pravi ili umjetni cvijetak može pomoći 'podići' i najjednostavniju frizuru u predivnu, romantičnu kreaciju, baš kao što je to iskoristila omiljena glumica.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr
sve osim nogometa

Učitavanje...