BEZ RIZIKA

'Sigurna' haljina Grabar Kitarović za susret s Michelle Obamom

23.09.2016 u 10:11

Bionic
Reading

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović već je nekoliko dana u SAD-u, a nakon što je za susret s visokim dužnosnicima na Općoj skupštini UN-a nosila bijelu haljinu od čipke, za prijem kod američkog predsjednika zablistala je u crnom

Prva dama Amerike Michelle Obama poznata je po hrabrim modnim odabirima kojima i sama diktira što će se nositi, a kako je nedavno rekla, ne zamara se trendovima jer ono što stoji 18-godišnjoj kraljici selfieja ne stoji nužno i 52-godišnjoj prvoj dami, ali i majki tinejdžerica kojima pokušava biti životni uzor.

Hrvatska predsjednica pridružila se Baracku i Michelle Obami na službenom prijemu i fotografirala se s njima. Prva dama blistala je u žutoj haljini, a Kolinda Grabar Kitarović odabrala je elegantan stil u crnom.


Michelle Obama nosila je kreaciju s potpisom Christiana Siriana, dizajnera čije haljine rado nosi za službena pojavljivanja. Žuti uzorak posut cvjetovima dodatno je upečatljiv zahvaljujući stražnjem dijelu koji podsjeća na muški frak, ali zbog nježne tkanine nikako mu ne nedostaje ženstvenosti.

Ženstvenosti i elegancije nije nedostajalo ni Kolindi Grabar Kitarović koja je nakon bijele čipkaste haljine odabrala gotovo identičnu crnu za susret s modnom ikonom. Na crne cipele, klasičnu frizuru i minimalistički make-up, predsjednica je igrala na sigurno znajući da tako klasičnom kreacijom neće pogriješiti, što god je za susret odabrala uvijek moderna Michelle Obama.


Uz fotografiju koju je objavila na svojoj facebook-stranici, predsjednica Grabar Kitarović je napisala: 'Na poziv predsjednika Obame, sudjelovala sam na prijemu za šefove država i vlada.'