U ROMANTIČNOM IZLASKU

Sretno zaljubljeni par iz 'Plesa sa zvijezdama'

20.01.2014 u 16:20

Poznati na baletu Dragulji

Izvor: Promo fotografije / Autor: Cineplexx

Bionic
Reading

Nakon što su se zaljubili u showu 'Ples sa zvijezdama' Petra Jeričević i Damir Horvatinčić se ne odvajaju jedno od drugog

Hrvatski zaljubljenici u balet uživali su u kinima Cineplexx Centar Kaptol i Cineplexx City Center one Split u izravnom prijenosu baleta 'Dragulji' iz Teatra Boljšoj. Među njima bili su Ronald Braus, Damir Horvatinčić, Petra Jeričević, Žanamari Lalić, Mario Perčić te Dinko Bogdanić.

Iako je balet 'Dragulji' namjeravao pratiti iz gledališta Teatra Boljšoj, slavnom se hrvatskom koreografu i plesnom pedagogu Dinku Bogdaniću plan rasplinuo u Zračnoj luci Zagreb. Pri ukrcaju na let upozoren je da nema vizu za Rusiju.

'Kada su me na aerodromu upozorili da bez vize neću moći proći rusku graničnu kontrolu te da ću se prvim letom morati vratiti za Zagreb, odustao sam od puta i odlučio u 'Draguljima' uživati u Zagrebu. Za ljubitelje baleta izvedba ruskih umjetnika nadnaravni je doživljaj', kazao je Bogdanić koji je i sam kao plesač nastupao u 'Draguljima'.

U izravnom prijenosu slavnog baleta iz Teatra Boljšoj u Cineplexxu Centar Kaptol u pratnji zaručnika Marija Perčića uživala je pjevačica Žanamari Lalić. Nakon što je mnogobrojne plesne korake svladala, na oduševljenje publike i žirija, za 'Ples sa zvijezdama', plesače gleda drugim očima.

Zaljubljeni Damir Horvatinčić i Petra Jeričević blistaju u zagrljaju, nakon što su odradili odličnu osmu sezonu 'Plesa sa zvijezdama'.