NIKAD LJEPŠA

Stajling koji nikad ne izlazi iz mode: Cindy Crawford pokazala kako se nose skinny traperice

06.03.2020 u 14:54

Bionic
Reading

Cindy Craword, slavni američki supermodel u 90-ima je bila jedna od najpozaposlenijih manekenki na svijetu, ali i danas ostavlja bez daha svojom klasičnom ljepotom i tijelom na kojem bi joj pozavidjele i puno mlađe ljepotice

Dobro je poznato pravilo kako s klasičnim modnim rješenjima nikad nećete pogriješiti što je pokazala i slavna Cindy na fotosnimanju u New Yorku.

Ako niste sigurni kako kombinirati uzorke ili se ne osjećate dobro u takvim kombinacijama, odlučite se za minimalizam koji uvijek izgleda chic.

Prelijepa Amerikanka može se pohvaliti tijelom kao iz snova pa joj nije problem isfurirati bilo kakav stajling. Atraktivna manekenka pokazala se da usprkos dominaciji udobnijih modela traperica sa širim nogavicama, skinny modeli itekako dobro mogu iskombinirati.

  • +5
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Joe Russo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lijepa je Amerikanka bila mamac za poglede u minimalističkom stajlingu koji je složila uz pomoć dva basic komada koje svi imamo u svojoj garderobi.

Sako maslinastih tonova majka Kaie i Presleyja koji su također u modnim vodama, uparila je s dva klasika s kojima nikad ne možete pogriješiti.

Radi se o bijeloj košulji i uskim trapericama od tamnog denima - nešto što zasigurno ima svaka modno osviještena dama u svojem ormaru, a nikad neće izaći iz mode.

Zgodna brineta ovaj je jednostavni stajling začinila smeđim sandalama s tankim remenčićima (Manolo Blahnik) i remenom u istoj nijansi smeđe, a odličan make up i mladenačka frizura lijepo su se uklopili u ovo cool izdanje Cindy.