MODNA IGRA

Što mislite o ovako uvrnutom Beyonceinom stilu?

29.11.2012 u 09:46

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila, Beyonce vjerno prate fotografi koji pažljivo prate svaki njezin korak, no pop diva svoje odjevne kombinacije i stylinge s obožavateljima redovito dijeli i na Instagramu. Ovoga puta pokazala je niz maštovitih i osebujnih modnih kombinacija

Po diva Beyonce, koja je u siječnju ove godine postala majka djevojčice Blue Ivy, nerijetko na društvenim mrežama s obožavateljima dijeli fotografije iz svog privatnog života, a ovoga puta je svojih 17 tisuća obožavatelja koji je prate na Instagramu počastila nizom fotografija na kojima pokazuje hrabre i pomalo pomaknute modne kombinacije koje se ne bi svatko usudio odjenuti.

Beyonce već ima vlastitu liniju odjeće koja nosi naziv House of Dereon, a šuška se kako će slavna pjevačica i njezin suprug Jay-Z uskoro pokrenuti i vlastitu modnu liniju dječje odjeće koja će biti inspirirana njihovom kćeri Blue Ivy.

Najnovije Beyonceine modne opsesije su šarene hlače, haljina ukrašena zlatnim i crnim brokatom, koža bilo u obliku hlača ili kratke suknjice, a na gotovo svakoj fotografiji neizbježna je upečatljiva punđa te moderne sunčane naočale. Do sada je Beyonce najčešće bila viđena u ženstvenim kombinacija koje nisu toliko odskakale od prosjeka, no kako je uzela pauzu od pjevačke karijere nakon rođenja kćeri, Beyonce je dobila posebno modno nadahnuće. Sviđa li vam se Beyonce u ovim osebujnim i pomaknutim modnim kombinacijama, prosudite u našoj fotogaleriji.