ZABAVNA STRANA MODE

Što traperice koje nosite govore o vama?

04.02.2015 u 09:09

Traperice vas otkrivaju

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jeste li ikad razmišljali da vas traperice koje odabirete otkrivaju? Evo zanimljive analize koja će vas zasigurno zabaviti

Klasičarka: traperice trapez kroja (tzv. flare

Ako ste jedna od onih cura koja nikad u životu na sebe ne bi navukla poderane traperice ili one od destroyed trapera, svrstavate se u ovu kategoriju. Za vas su idealne traperice klasične tamnoplave boje i trapez kroja.

Vaše muze: 'klasičarke' Victoria Beckham, Miranda Kerr i Kate Middleton koje su uvijek skockane, s velikom dozom glamura.

Vaš stil: kombinacije u kojima prevladavaju svilene bluze, fine kašmirske veste i blejzeri ženstvenog kroja osnova su vašeg looka.

Neo-rokerica: skinny trapericeObožavate uzbuđenje na rock koncertima i većina vaših prijatelja je u bendu? Ovo je onda vaš profil. A najdraže su vam traperice su one vrlouskaskinnykroja, s puno rupa i pokidane.

Vaše muze: cure koje vas inspiriraju svojim stilom su Sky Ferreira, Kate Moss i Rihanna koje imaju prepoznatljiv 'I don't care' stav! One na glamurozan način spajaju najneuobičajnije kombinacije i to nose s puno stila.

Vaš stil: uspješno furate stil 'nisam se puno trudila' na totalno kul način. U ormaru vam prevladavaju ležerne T-majice, otkačeni kaput retro kroja i naravno – kaput na leoparda.
 
368249, 368314, 368248, 368264Šminkerica s kul vibrom: bootcut jeans ili traperice ravnih nogavica Vi ste vjerni klasičnom casual stilu s pomaknutim detaljima i hrabrim kombinacijama! 

Vaše muze: Olivia Palermo, Alexa Chung, Jenna Lyons ili Reese Whiterspoon

Vaš stil: obožavate nositi jednostavnu odjeću poput majica na pruge, vesti, cipela oxford stila s kul detaljima. Volite nositi i cipele na visoku petu, ali i neobične detalje poput muškog sata ili predimenzioniranih vesti.

Kreativka: traperice boyfriend kroja ili one s kraćim ili podvrnutim nogavicamaKombinacije su vam vrlo razigrane, a stil jedinstven i prepoznatljiv. Obožavate traperice 'dečkovog' kroja ili one s kraćim ili podvrnutim nogavicama!

Vaše muze:Jessica Alba, Kristen Dunst, Maggie Gyllenhaal i Michelle Williams koje u svakoj prilici izgledaju kao da su sišle s modne piste. Njihovi su outfiti inspiracija mnogih cura, a polazi im za rukom isfurati najnevjerojatnije kombinacije.

Vaš stil: ludi ste za bluzama ili košuljama s printovima, kul vestama i kardiganima pomalo muškog kroja, a najbolje se osjećate u ravnim cipelama.