PLANETARNA KRETANJA

Studeni vraća Merkur, Mars i Neptun u direktno kretanje i donosi povoljne utjecaje

07.11.2020 u 08:03

Bionic
Reading

Nakon što je niz retrogradnih planeta uzrokovao odgode, kašnjenja, nesporazume i teškoće u realizaciji planova ili rješavanju problema, studeni donosi povoljne utjecaje. Prvo je 3. studenog Merkur krenuo direktno, a tijekom mjeseca to će učiniti i Mars i Neptun

Kad je Merkur 3. studenog završio s retrogradnom fazom i počeo se kretati direktno, mnoge su se stvari pokrenule s mrtve točke, a komunikacija u svim vrstama odnosa postala tečnija. U utorak 10. studenog Merkur ulazi u znak Škorpiona, što znači da će iskrenost dobiti prednost nad diplomatičnim pristupom.

Vodite računa da ne povrijedite i ne zastrašite sugovornike, jer će vam odgovoriti istim mjerom i započeti ciklus međusobnog zamjeranja.

U četvrtak 12. studenog Jupiter će se naći u konjunkciji s Plutonom u Jarcu. Pronaći ćete način za uspješno svladavanje izazova. Čak i ako niste svjesni svoje unutrašnje snage, ovaj će vam planetarni spoj pomoći da je osvijestite i upotrijebite.

Dva dana kasnije Mars u Ovnu započinje s direktnim kretanjem nakon dvomjesečnog nazadovanja tijekom kojeg ste imali priliku preispitati sebe i ciljeve kojima težite. Početak njegova direktnog kretanja označava da je došao trenutak za odlučnu akciju i realizaciju projekata i planova.

Planet borbe i inicijative u Ovnu, znaku kojim vlada, dat će jak vjetar u leđa onima koji se bace na dugo odgađane poslove.

Bacite se na poslove koje ste dugo odgađali

U nedjelju 15. studenog konjunkcija Sunca i Mjeseca proizvest će Mlađak u Škorpionu. Ta će Mjesečeva faza ojačati želju i motivaciju, potičući vas da date sve od sebe radi ostvarivanja planova. To je ujedno i vrijeme uzburkanih emocija i pojačanog djelovanja alkohola. Nemojte reći da vas nismo upozorili!

  • +19
Alexa Chung je horoskopski Škorpion, rođena je 5. studenoga 1983. Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

U subotu 21. studenog planet ljubavi i ljepote Venera ulazi u strastvenog Škorpiona, otvarajući vrata razdoblja odvažnosti i riskiranja na romantičnom planu. Igrat ćete na sve ili ništa i upadati u bijes ako se stvari ne budu odvijale po vašim željama. Istog dana Sunce se seli u Strijelca, donoseći potrebu da se posvetite višem cilju i radu za opće dobro.

Studeni završava punim Mjesecom u Blizancima. U ponedjeljak 30. studenog riječi će vam biti najjače oružje, kojim ćete moći učiniti puno dobra, a i zla. Stoga pazite da vam jezik ne bude brži od pameti i u nedoumici bolje šutite nego da kažete bilo što.