ZVIJEZDA U PARIZU

Sve je zadivila izgledom: Charlize Theron pokazala beskrajno duge noge

25.04.2019 u 11:39

Bionic
Reading

Slavna oskarovka Charlize Theron trenutno marljivo promovira novu komediju 'Long Shot' u kojoj glumi uz bok glumcu i redatelju Sethu Rogenu, a na njezinoj pariškoj premijeri ponovno je dokazala titulu jedne od najbolje odjevenih holivudskih glumica

Slavna 43- godišnja ljepotica iz Južne Afrike plijenila je poglede na crvenom tepihu pariške operne kuće Gaumont u kojoj je u društvu kolege Setha Rogena promovirala novi film 'Long Shot'.

Kao dugogodišnje zaštitno lice modne kuće Dior, Charlize je i ovoga puta posegnula za odjevnim komadom s potpisom ovog slavnog francuskog brenda za koji je zaslužna dizajnerica Maria Grazia Chiuri.

Riječ je o nesumnjivom modnom klasiku, maloj crnoj haljini, koja se posebno ističe puf rukavima od tila i zanimljivim kožnim korzetom s detaljem zakovica, a zahvaljujući njezinoj minijaturnoj dužini, Charlize je ponosno istaknula duge, manekenske noge u crnom modelu lakiranih stiletto cipela.

  • +10
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je plava kosa godinama njezin zaštitni znak, na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada Oscar mnoge je mnoge iznenadila tamnosmeđom bojom kose kojoj je i dalje vjerna.

Kreaciju s potpisom Dior koja na najbolji način opisuje utilitaristički stil odijevanja, slavna oskarovka začinila je nakitom u znaku blještavih naušnica u formi polumjeseca koje su oplemenile frizuru zaglađenog boba.