FASHION GURU:

Tončica Čeljuska je u rangu Kim Kardashian

02.07.2013 u 12:55

  • +4

Fashion Guru

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

'Nevjerojatno je to koliko je poznata voditeljica Tončica pazila na sparivanje boja, nijansi, materijala i teksture. To je u rangu Kim Kardashian kada ide u šoping na Rodeo Drive', zaključio je Feshi

Gdje bi Neveni bio kraj da je možda Severina, pita se Guru koji nije mogao ne primijetiti da lijepa voditeljica s HTV-a voli pohoditi brojna otvaranja, jednako kao i glumica Jelena Perčin.

'To da se negdje ne pojavi, Jeleni ne dolazi u obzir', kaže Guru. Rokersko izdanje na Jeleni nije loše, naprotiv, ali je toliko puta već viđeno.

Maja Lena Lopatny jedno se vrijeme nije pojavljivala u javnosti, barem ne toliko često, a Guru priznaje da je pomislio da možda radi na svom stylingu. Ali ništa od toga! 'Pokušavala je boje s haljine prenijeti na lice i nema što - uspjela je u tome', kaže Guru.

'Već se odavno zna da Milanka Opačić brije na modu, uspješno ili ne, to je već drugo pitanje, al' brije', zaključio je Guru. Iako su joj neki zamjerili šljokičasto izdanje, našem Guruu se zapravo Milankino izdanje jako sviđa. Jer zašto ne odskočiti i malo pokazati da se ne furaju sve naše političarke dosadno kao Angela Merkel.

Iako AnaBegić postane zamorna s tom pričom debljini, mora se priznati da se okuražila i pokazala da može nositi i bijelo, i to dobro. No bilo bi vrijeme da poradi i na frizuri.