OSVAJA STILOM

U 68. godini modno posramila slavne ljepotice

10.02.2017 u 09:50

  • +5

Maye Musk

Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Uspješan plus age model i majka milijardera Elona Muska sve je zadivila jedinstvenim smislom za modu predstavljenim na gala večeri amfAR

Osim što joj je cilj prikupljanje novčanih sredstava za jednu od vodećih svjetskih organizacija posvećenih potpori istraživanja AIDS-a, njujorška gala večer amfAR svojevrsna je uvertira u njujorški tjedan mode koja standardno privlači neke od najvećih zvijezda iz modne, glazbene i filmske industrije.

U slavnom mnoštvu ovaj se put posebno istaknula 68-godišnja majka slavnog Elona Muska i uspješan plus age model Maye Musk. Ova žena čijem se kameleonskom izgledu modna industrija ne prestaje diviti prisutne je oduševila u efektnoj kombinaciji žutog kombinezona i statement kaputa uzorka leoparda.


Upečatljiv stajling koji nikako nije mogao proći neprimjetno modna kameleonka naglasila je zlatnim detaljima poput visećih naušnica, clutcha i rukavica.

Prodornim očima, visinom i sposobnošću kameleonskih preobrazbi pred objektivom slavnih fotografa, Maye Musk posljednjih godine priskrbila si je puno modnih angažmana - od trčanja za fiktivnim unucima za potrebe obiteljski orijentiranih kataloga, do pomaknutih modnih editorijala u kojima neodoljivo podsjeća na jednako jedinstvenu glumicu Tildu Swinton