'1D' DAY

Veliki dan za sve fanove One Directiona

22.11.2013 u 16:36

Bionic
Reading

Teen zvijezde, One Direction, za svoje obožavatelje pripremili su u subotu, 23. studenoga poseban '1D Day' kada će svojim obožavateljima podariti poseban doživljaj, live streaming na kojem će ugostiti mnogobrojne zvijezde

Uz dva singla Best Song Ever i Story of My Life, bit će to sjajna najava njihovog dugoočekivanog trećeg studijskog albuma Midnight Memories koji će u cijelom svijetu biti u prodaji od ponedjeljak, 25. studenoga.
 
Staza prema vrhu u svijetu glazbe, već je dobro utabana i od slavne britansko-irske četvorke smo navikli na samo najbolje i na najveće vrtoglave brojke koje ih čine jedinstvenim teen fenomenom. U samo tri godine su prodali više od 35 milijuna albuma i broje čak 64 na broju 1! Na Facebooku su privukli 22 milijuna obožavatelja, a na Twitteru ih prati 16 milijuna obožavatelja. Samo u posljednjih nekoliko mjeseci posjetili su 20 država i održali 100 koncerata!

Niz nagrada i pobjeda nedavno su nastavili osvajanjem nagrade za najboljeg pop izvođača na dodjeli MTV EMA Awards. Uz to njihov član Harry, proglašen je na istoj dodjeli na najbolji look.

Novi album uključuje 14 pjesama. Dečki su se ovoga puta okušali i u suautorstvu na većini od 14 pjesama.
'Ovaj album je za nas velika promjena…Uvijek smo željeli pisati više i uzbuđeni smo što ćemo vidjeti što ljudi misle o našim pjesmama. Mi rastemo i glazba raste s nama', rekao je Harry koji s ostatkom ekipe uživa u svakoj minuti.

U stvaranju novog albuma radili su s ekipom koju čine: Julian Bunetta (Olly Murs, Leona Lewis, JLS), Jamie Scott (Enrique Iglesias, JLS, Little Mix) i Jacknife Lee (Blur, Robbie Williams, Biffy Clyro), ali i s poznatim umjetnicima, primjerice: Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter (McFly), Ryan Tedder (One Republic) i Gary Lightbody (Snow Patrol).

Nedavno su se publici predstavili i u filmu 'This Is Us' koji će u prosincu biti objavljen i u prodaji na DVD-u!

A Algoritam, Croatia Records shopovi, Magazin OK i Menart
pripremili su za najsretnije čitatelje OK-a i obožavatelje 1D prigodne darove. Samo prvog dana prodaje, 25. listopada od 19 do 20 sati na odabranim prodajnim mjestima!