ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Venera je u Biku - dobra vijest za zaljubljene

17.06.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Venera u znaku Bika do 4. srpnja širi povoljnu energiju Bikovima, Djevicama, Jarcima, Rakovima i Ribama

Tijekom prolaska planeta ljubavi, ljepote i putenih užitaka ovim znakom bit ćete iskreniji i neposredniji. Predstavljat ćete se okolini realno, bez skrivenih nakana, a želite da se drugi jednako ponašaju prema vama.

Ljubavni su partneri sada pouzdaniji, vjerniji i odaniji nego inače. Parovi jače opažaju pozitivne strane nego mane svog odnosa. Ako inače vodite komplicirane i dramatične emocionalne živote, mogli biste otkriti prednost jednostavnosti.

Ovo je vrijeme u kojem se nećete truditi promijeniti trenutne okolnosti, nego ćete se prepustiti zadovoljstvima koja su vam dostupna i zahvaljivati se sudbini na blagodatima.

Dizajn, kozmetika i stvaralaštvo

Pod Venerinim su okriljem preporučljivi dizajnerski i kozmetički zahvati. Prepravite staru ili nabavite novu odjeću, prionite na dekoriranje stana, pođite frizeru ili pedikeru, posjetite estetskog kirurga.

Ako ste kreativno nastrojeni, pozabavite se stvaranjem u nekoj vrsti opipljivog medija - slikanjem, kiparenjem, lončarenjem, pletenjem, pravljenjem cvjetnih aranžmana.

Tjelesna iskustva sada su izvor osobito intenzivnih užitaka. Iskoristite razdoblje za vrtlarenje, šetnju šumom, grljenje drveća, logorovanje i općenito za boravak na otvorenom. Posvetite se gastronomskim zadovoljstvima, kao i iskušavanju ili smišljanju novih recepata.

Nepovoljna je strana Venere u Biku pojačana posesivnost, koja se prije svega odnosi na stvari, ali se dotiče i osobnih odnosa. Pazite da zbog pojačane ljubomore ne postupate s voljenima kao s vlasništvom!