ELEGANTNO IZDANJE

Victoria Beckham zna kako putovati sa stilom

17.07.2016 u 09:25

Bionic
Reading

Misija preseljenja s obitelji za Victoriu Beckham bila je potpuna ovog vikenda kad se pojavila u zračnoj luci LAX u još jednoj iznimno elegantnoj kombinaciji

Ova modna dizajnerica i supruga Davida Beckhama ovog je vikenda svojom stajliš pojavom označila dolazak u Los Angeles. Prema medijskim napisima, obitelj Beckham odlučila je zauvijek napustiti londonski dom, što je nedavno potvrdilo mnoštvo kombija parkiranih ispred njihova doma u Holland Parku vrijednog 31, 5 milijuna funti.

Istog dana preseljenja, Victoria se zaputila u Los Angeles gdje ju je dočekala horda fotografa koji su je snimili u sivom odijelu od tvida sačinjenom od dugog blejzera s crnom kragnom i pripadajućim hlačama cigareta kroja. Cjelokupnu putnu kombinaciju Victoria je kompletirala s jednostavnim, ali efektnim crnim stiletto štiklama, torbicom iste nijanse i dizajnerskim naočalama velikih okvira koji su dodatno začinili stvorenu kombinaciju i još uvijek frišku, valovitu bob frizuru.

Svaki odjevni komad i modni dodatak djelo je njezina vlastita brenda, čije kreacije obožava mnoštvo slavnih dama koje je ponajprije osvojila haljinama čistih linija koje posebno laskaju ženskoj figuri.

Victoria je ovog vikenda postala zadnja članica obitelji Beckham koja je zauvijek odlučila napustiti britansko tlo, pridruživši se suprugu i troje djece. Najstariji sin, 16-godišnji Brooklyn Beckham, za razliku od obitelji, dane provodi u njujorškom domu u društvu djevojke, holivudske glumice Chloe Moretz.

Beckhami imaju neospornu vezu s SAD-om koja je započela Davidovim potpisivanjem ugovora s nogometnim klubom LA Galaxy 2007. godine. Njihova djeca većinu svog ranog života provela su u Kaliforniji prije ponovnog preseljenja u London u rujnu 2014. godine.