CRO A PORTER

Vratila se u Hrvatsku i sve oborila s nogu

25.10.2013 u 10:26

  • +32

Schwarzkopf Cro A Porter: Marina Jerant i Manuela Lovrenčić, Jelena Aleksić, ELFS

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić / PIXELL

Bionic
Reading

Seksi crno-bijele kombinacije, multifunkcionalne futurističke jakne, haljine, romantika baršuna i satena, prsluci na golo tijelo i opasne seksi policajke obilježili su drugu večer Cro a Portera u kojoj su nove kolekcije predstavili Arileo, Maja Podrug, Monika Sablić, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Jelena Aleksić i Elfs

Arileo donosi nov pristup klasičnom odijevanju suvremene žene. Inspirirani su načinom i stilom odijevanja dvadesetih godina te muškim odijelom. Njihova žena elegantna je u crno-bijelim kombinezonima, hlačama visokog struka i predimenzioniranim kaputima zanimljivih ovratnika. Monokromatska kolekcija lišena je krutih krojeva, izrazito nosiva i damska.

Sasvim crnu kolekciju s futurističkim štihom te sa zatvaračima u službi multifunkcionalnosti pokazala je Maja Podrug. Dimija-hlače, pelerine koje postaju kaputi i jakne koje se mogu nositi kao kombinezoni okosnica su zanimljivih odjevnih predmeta namijenjenih višestrukoj uporabi.


Izrazito ženstvenom kolekcijom 'Žena za sva vremena' predstavila se Monika Sablić, predstavnica izrazito klasičnog i romantičnog stila. Kolekcijom dominiraju bluze, kombinezoni, suknje i volani koji daju novu notu elegancije. Monika spaja svilu, pliš i čipku u damsku modnu priču u kojoj će uživati gotovo sve žene.

SKIN4REBELS, kolekcija Marine Jerant i Manuele Lovrenčić, namijenjena je onima koji vole riskirati. Crnom kolekcijom dominiraju prsluci koji otkrivaju gola ženska tijela, a kombinacija tila i kože daje posebno drsku, hrabru i seksi notu.

Geometrijskim optičkim varkama te kombinacijom plavog i bijelog poigrala se Jelena Aleksić. Kolekcijom prevladava i igra asimetrijom, a dizajnerica se poigrala i naborima.

Zabavu i spektakl osigurao je modni dvojac Elfs. Uz ritmove pjesme 'Livin' la Vida Loca' pistom su se izmjenjivale poznate manekenke, a najveći dojam ostavila je zvijezda njihove revije Nina Morić. U seksi čarapama do iznad koljena, kožnom topiću i kratkim hlačama pokazala je kako na izrazito seksi način nositi modu by Elfs. A njihove seksi krpice učinile su je pravom zavodnicom. Usko, izazovno, crno, s dodatkom printova, pa čak i cofleka na kapicama. Tako Elfs, tako zabavno i seksi.