NAGRADNI NATJEČAJ

Wellness mjesec na tportalu! - Dobitnici

03.05.2013 u 16:02

Bionic
Reading

Nakon duge i hladne zime vrijeme je za opuštanje i punjenje baterija! A koji je bolji način od toga nego vikend u wellness i spa centrima diljem Hrvatske i Slovenije! Pitate se kako? Na tportalu lako!

Tportal.hr i internetski portal za wellness odmore Relaxino.com pripremili su za svoje čitatelje poseban natječaj koji će trajati cijeli mjesec. Ono što morate napraviti je poslati kratki tekst (najviše 500 znakova) na temu 'Zašto baš ja zaslužujem' i uvjeriti nas da baš vi zaslužujete wellness odmor u jednom od 11 wellness i spa centara

Budite kreativni, iskreni, duhoviti i možda baš vi budete jedan od sretnika koji će uživati u blagodatima masaža i bazena.

Natječaj traje do 30. travnja, a imena dobitnika objavit ćemo u petak, 3. svibnja. Sudionici nagradnog natječaja daju privolu da se njihovi osobni podaci (e-mail, ime, prezime, adresa i tekst) mogu koristiti za objavljivanje pobjednika nagradnog natječaja i slanja novih obavijesti bez naknade.

Dobitnici će biti obaviješteni o preuzimanju nagrade putem maila, a oni su:

Terme Čatež, Hotel Terme - Ivana Davidović Markobašić
Terme Jezerčica - Dorotea Kozarić
Terme Šmarješke toplice, Hotel Vitarium superior - Sara Hocenski
Trakošćan, Hotel Trakošćan - Stanka Frlan
Thermana Laško, Hotel Wellness Park Laško - Iva Pongrac
Terme Olimia - Milenko Subotić
Đurđevac, Hotel Picok - Krunoslav Vrdoljak
Zagreb, Wellness & beauty centar NovaSpa - Sandra Špiljar
Terme Tuhelj - Iva Bikanec
Vuglec Breg - Vinarija, Pansion & Restoran - Natalija Milanja Hribar
Rogaška Slatina, Grand hotel Sava - Alenka Sinić

Pobjedničke radove pročitajte na kraju članka.

I svakako pročitajtepravilnik natječaja

Odgovore na pitanja 'Kuda na odmor, kako napuniti baterije te odmoriti duh i tijelo, a pritom ne bankrotirati ili jednostavno kako i čime iznenaditi svoje najdraže?' od nedavno možete potražiti na najnovijem, ujedno i najmodernijem specijaliziranom internetskom portalu za wellness odmore - Relaxino.com


Ovaj internetski portal namijenjen svim ljubiteljima kvalitetnog odmora i originalnih putovanja, po prvi puta predstavlja svojevrstan on line katalog wellness usluga u Hrvatskoj i široj regiji te svakom posjetitelju pruža široku paletu ponuda, ali i mogućnost brzog, samostalnog i direktnog rezerviranja odmora po svojoj želji iz udobnosti vlastitog doma.

Portal Relaxino nije još jedna turistička on line agencija već predstavlja jedinstven internacionalni internetski portal koji nudi veliki broj originalnih turističkih aranžmana i destinacija te mogućnost direktnog rezerviranja željenih ponuda. Ovaj specijalizirani portal za wellness putovanja sadrži i ostalu turističku ponudu i to najveću u regiji te poput pravog internetskog kataloga donosi uvijek najnovije, svježe i originalne ponude, a svojim korisnicima osigurava i dodatne popuste i akcije.

Okosnica samog portala jest katalog ponuda, koja uz mogućnost odabira paketa iz široke ponude, omogućuje posjetiteljima i dodatne informacije: detaljan opis dostupnih usluga, fotogaleriju odabrane lokacije, precizne upute i kartu kako stići do nje te mogućnost da čitatelj – budući klijent može na portalu odmah poslati upit i rezervirati termin direktno u hotel, a samu uslugu platiti nakon što je završila boravak, na licu mjesta, u odabranoj turističkoj lokaciji.

Terme Čatež, Hotel Terme - Ivana Davidović Markobašić

Moj Mladen je jedna jako samozatajna osoba koja se nikada ne bi prijavila na ovakav natječaj. Zato ja njegova supruga, pišem vam ovo pismo puno hvale za najboljeg supruga na svijetu, koji već punih deset godina radi istovremeno dva posla, a svaki svoj slobodan trenutak ma kako god umoran bio provodi sa našom malom kćerkicom. Najbolje od svega je da se nikada ne žali i nikada mu ništa nije teško, zato molim vas nagradite njega, jer on to uistinu zaslužuje! Hvala.

Terme Jezerčica - Dorotea Kozarić

Po cijele sam dane aktivna kao pčela, radim kao konj i na kraju dana padam s nogu umorna kao pas; netko reče: porazgovaraj s veterinarom jer postoji mogućnost da si magarac. Eto, veterinar mi je dijagnosticirao magareću bolest i pripisao hitno "wellnessiranje", relaksaciju i opuštanje jer bez toga ne ide dalje :)

Terme Šmarješke toplice, Hotel Vitarium superior - Sara Hocenski

Wellness vikend ne zaslužujem ja zato što nisam položila ispite, ne radim iako bih mogla poput mnogih studenata. Nemam puno hobija, ne bavim se humanitarnim radom i ne dolazim kući umorna s posla. Ne znam koliki je račun za struju, ne znam popraviti umivaonik. Nijednom nisam pročitala upute za novu perilicu rublja i ne idem spavati svaku noć s mišlju hoće li plaća pokriti troškove života svaki tekući mjesec. Ali ovaj wellness vikend zaslužuju moji roditelji jer o ovome svemu brinu svakodnevno.

Trakošćan, Hotel Trakošćan - Stanka Frlan

Željela bih razveseliti mamu i tatu za 35. godišnjicu braka.Nisu nikada u sve ove godine nigdje otputovali i ja bih ih htjela iznenaditi.

Thermana Laško, Hotel Wellness Park Laško - Iva Pongrac

Pij zdravo, jedi fino i odmori se uz Relaxino!
Nek je odmor, more, žal, odmorom nas časti T portal!
Neću umor, neću stres, hoću odmor i wellness!

Terme Olimia - Milenko Subotić

Danas je svanuo
prekrasan dan
i vrijeme je da ispunim
zacrtan plan
Danas se trava kosi
cvijeće se van iznosi
Pa malo se sadi
i silan korov se vadi

Cijeli dan nisam stao
sve me boli
s nogu sam pao
za dobru masažu sve bi dao
A topla kupka prije toga
došla bi kao od boga
Još neka sauna fina
prava milina
Od svega toga
curi mi slina

Ah puste želje
ostaje mi samo trosjed
i da pustim brigu na veselje
Uzmem laptop
otvorim net
i naletim na vašu ponudu za pet

Vi ste moj spas
daj te mi wellness
prebit sam ko pas

Đurđevac, Hotel Picok - Krunoslav Vrdoljak

U koljenu voda,
jedva se hoda.
Preduga je bila zima,
u bubregu pijeska ima.
Kamen u žuči,
ma sve me muči,
za termalnom vodom žudim,
da se relaksiran budim.
Masažu sanjam tijela i stopala,
želja me spopala da welness i spa
konačno probam ja.

Zagreb, Wellness & beauty centar NovaSpa - Sandra Špiljar

Kad bi Sandra i Valentina
od T-portala i Relaxina,
osvojile wellness na jedan dan
njima bi se ostvario veliki san!
Teški posao na blagajni,
zamijenile bi opuštanjem u sauni.
Molim vas, ispunite nam želje ove,
kad izađemo van da se osjećamo kao nove!

Terme Tuhelj - Iva Bikanec

Dečko mi i nije baš nešto, on bi radije s ekipom fešt'o.
Ja volim na putovanja ići, ali s njim sve ostaje na priči.
Ako osvojim wellness povesti ga neću. Moja će prijateljica imati veću sreću.
Ja volim masaže i bazene-zato je ovo prava nagrada za mene.
A dečko nek' doma plače, dok maserki govorim:"Jel' može malo jače?"

Vuglec Breg - Vinarija, Pansion & Restoran - Natalija Milanja Hribar

Jedan bijeg za vikend samo za muža i mene....neostvareni san...možda i ne?! Nakon 25 godina veze, 16 godina braka, dvoje tinejđera, poslove, nevolje s novcima, brige o roditeljima...mislim da zaslužujemo da i nas malo maze i paze.

Rogaška Slatina, Grand hotel Sava - Alenka Sinić

Ovog puta ne želim nešto za sebe nego za svoju svekrvu Branku. Ne želim joj se ovime "umiliti" već joj je odmor potrebniji nego meni. Radi kao poštarica, dnevno obilazi minimalno 300 kuća (2 godine do penzije)!