KHAITE AMBASADORICE

Za ovim brendom vlada velika pomama, nema tko ga ne nosi

27.01.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Zahvaljujući američkoj glumici Katie Holmes modni brend Khaite, osnovan prije svega četiri godine, danas se može pohvaliti impozantnom listom slavnih obožavateljica

Nakon što se u rujnu prošle godine na ulicama New Yorka pojavila u provokativnom dnevnom izdanju u znaku kombinacije kardigana i odgovarajućeg grudnjaka od kašmira s potpisom relativnog nepoznatog brenda Khaite, njegova kreativna diraktorica Catherine Holstein nije ni sanjala da će njezinu odjeću uskoro nositi jedne od najvećih zvijezdi današnjice.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osnovan prije četiri godine brend Khaite, zahvaljujući podršci američke glumice Katie Holmes, postao je prepoznatljivo ime na modnoj sceni, a u odnosu na brojne svjetski poznate dame, Katie se s mladim brendom iz New Yorka upoznala preko web trgovine pritom kupivši nekoliko odjevnih komada.

Od prve kolekcije predstavljene 2016. godine, brend se fokusirao na jednostavne no nimalo dosadne stilove odjeće koji ne umanjuju sofisticiranost, a uključuju savršene krojeve, prekrasnu pleteninu i izvanredne siluete.

Uz američku glumicu Katie Holmes, kao jednu od najvećih obožavateljica brenda, i 18- godišnju manekensku zvijezdu Kaiu Gerber, koja je u nekoliko prilika viđena u komadima s potpisom ovog popularnog brenda iz New Yorka, popisu slavnih ambasadorica brenda Khaite sada su se pridružile dame poput australske glumice Margot Robbie, pop zvijezde Selene Gomez i supruge Justina Biebera, Hailey Baldwin.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#margotrobbie

Objavu dijeli ladies and gentlemen (@ladies_and_gentlemen11)

Na holivudskoj premijeri svog novog akcijskog filma 'Birds of Prey', glumica Margot Robbie osvanula je u minijaturnoj crnoj haljini s potpisom brenda Khaite, a na ulicama Los Angelesa 'it' djevojka Hailey Bieber ugledana je u kariranom sakou brenda u kakvom se svojedobno imala priliku vidjeti 18- godišnja manekenka Kaia Gerber.

Uz navedene dame Khaite kreacijama ne može odoljeti ni pop zvijezda Selena Gomez. Prilikom gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres, koju je na mjestu voditeljice zamijenila Jennifer Aniston, pjevačica i glumica Selena Gomez pojavila se u crnoj haljini laskava kroja s potpisom Khaite, a sudeći po velikom zanimanju slavnih ljepotica za komadima ovog brenda popularnost će mu nesumnjivo rasti i u narednim mjesecima.