FASHION GURU

Žanamari u haljini koju kao da su radile vile iz Pepeljuge i sve je osim diskretna

  • 20.04.2024 u 10:17

  • Bionic
    Reading

    Na RTL-ovom slavljeničkom partiju bilo je dosta uzvanika koji su se odlučili za bijeli stajling, a Žanamari se odlučila za Barbie roza boju haljine

    Vanja Halilović je prodefilirala u izazovnoj bijeloj haljini sa zanimljivim valovima na dekolteu, a odličan stajling upotpunila je Pradinom šljaštećom torbicom.

    Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/Pixsell

    Ona nije bila jedina koja je imala taj modni hit, a Pradinu torbicu u ruci je nosila i Nives Celzijus.

    U bijelom izdanju, doduše malo drugačijem pojavila se uvijek elegantna Sanja Vejnović. Ona je odabrala odijelo na duplo kopčanje i minimalan nakit, tj samo naušnice.

    Istina, nije bijelo, nego svjetlo sivo odijelo, a njega je odabrao Saša Lozar, on je eleganciju odijela malo razbio sa srebrnom majicom. Sviđa mi se njegov stajling.

    Na zabavi je bila i Žanamari Lalić u haljini koju kao da su radile vile iz Pepeljuge. Pink satenska haljina raskošnog dekoltea sve je osim diskretna, ali Žanamari to niti ne želi.

    Haljina u biti nije lošeg dizajna, problem je u materijalu, satenu koji se gužva i koji kada se šiva treba imati što manje šavova jer to zna izgledati neuredno.

    • +90
    20. rođendan RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.