VOLI JEFTINE KRPICE

Zar ne izgleda sjajno u trapericama od 200 kuna?

02.06.2015 u 10:53

Bionic
Reading

Za razliku od slavnih bogatašica koje se ne skidaju iz dizajnerskih krpica, poput Amal Clooney, Beyonce voli kombinirati povoljne komade sa skupocjenim. Ovog je puta ponovo odabrala traperice iz aktualne H&M-ove kolekcije, i to one za svega 200 kuna

Njezino carstvo časopis Forbes procijenio je na 450 milijuna dolara, ali Beyonce zna da za dobar stil nije nužno potrebno puno novca.

Tako je za odlazak na večeru u restoran Corner Deli sa suprugom odlično kombinirala uske traperice visoka struka koje na stranicama poznatog modnog lanca koštaju oko 200 kuna.

Košulju s printom Alice + Olivia utaknula je u traperice s visokim strukom pa je tako dodatno naglasila svoje slavne obline. Svijetla boja traperica idealna je za razne kombinacije boja i uzoraka, a pop diva to jako dobro zna.

Stoga je bez obzira na šarenu košulju odabrala otkačene cipele Brian Atwood X Donald Robertson s debljom petom. Neizostavne sunčane naočale ovog su puta bile od slavnog brenda Dior.

Ovo nije prvi put da pjevačica fura stil s odjećom iz lanaca ulične mode. Nedavno je također nosila H&M-ove traperice uz crni top i štikle, a takav styling lako možemo kopirati i izgledati šik poput slavnih.