GLAMUROZNA VODITELJICA

Zavodljiva Ivana Mišerić kao holivudska diva

12.05.2015 u 10:00

  • +5

Ivana Mišerić u zlatnom dobu Hollywooda Marine Lacković

Izvor: Promo fotografije / Autor: Karen Poznić

Bionic
Reading

Zagrebačka dizajnerica Marina Lacković, koja kolekcije svojeg brenda Larie prikazuje na Fashion Weeku Zagreb, lansirala je kampanju za novu kolekciju koju tek planira pokazati na pisti zagrebačkog tjedna mode

Glavnu ulogu u prikazu nove kolekcije ima voditeljica Ivana Mišerić, a kao ambasadorica brenda postala je prava holivudska diva noseći dugačku satensku haljinu s ručno vezenim 3D cvjetovima.

Dizajnerica inspiraciju crpi upravo iz zlatnog doba Hollywooda i diva poput Grete Garbo, Ginger Rogers, Audrey Hepburn, Marlene Dietrich ili Ave Gardner, a sve to začinila je dozom Bizanta za vrijeme cara Justinijana I.

Haljine, koje su se do sada pokazale kao veliki hitovi u kolekcijama Marine Lacković, variraju svojom dužinom i krojem, a svoje mjesto je ponovno našao i 'X' kroj, koji, kako kaže Marina Lacković, klijentice uvijek traže.

Cvjetni uzorak u vunenom štofu i lanu dizajnerica spaja s eko kožom, eko krznom i satenom, a boje koje prevladavaju su crvena i zelena. Uz Ivanu Mišerić, u novoj kampanji zasjala je manekenka Darija iz Talia modelsa.