KOLEKCIJA A'MARIE

Ženstveni i trendi komadi za hladnije dane

07.09.2015 u 09:44

  • +4

A'marie

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Poznata hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić donosi još jednu idiličnu modnu priču u svojoj novoj kolekciji za jesen i zimu

U novoj kolekciji brenda A'marie namijenjenoj hladnijim mjesecima prevladava siva boja koja u uvijek zanimljivim kreacijama dizajnerice Anamarije Brkić postaje topla, zavodljiva, elegantna i ženstvena. Njezina su inspiracija kašmir, vuna i umjetno krzno,  a od njih je stvorila prepoznatljive voluminozne modele poigravajući se s asimetrijom, a rezultat su jakne i kaputi kojima će biti teško odoljeti narednih mjeseci.

Obilježavaju ih veliki džepovi, visoki ovratnici i već dobro poznata mogućnost nošenja na obje strane kad je brend A'marie u pitanju. Osim kaputa i ogrtača od umjetnog krzna, vune i Alcantare, u novoj je kolekciji i multifunkcionalna parka koja se može pretvoriti u prsluk.

Dominantnu sivu nadopunjavaju crna, tamno plava i maslinasta boja te boja vanilije, dima i pijeska - sve neutralni tonovi zbog kojih se A'marie modeli lako kombiniraju i dozvoljavaju brojne mogućnosti stiliziranja, među kojima je i slojevitost, za koju je ovaj dizajn kao stvoren.

I za sezonu jesen/zima 2015. Anamarija Brkić kreira modne dodatke, a ovaj put radi se o visokim čizmama od Alcantare, u sivoj i crnoj varijanti, udobnima i laganima, koje prate liniju nogu i sežu visoko iznad koljena.

Razigranost u kolekciji dizajnerica je ostvarila pomponima na porubima haljina i pelerina, dijagonalnim i valovitim zatvaračima, zakovicama koje nenametljivo ukrašavaju rubove vesti od kašmira i pamučnim mrežama.