SASVIM OČEKIVANO

Znate li tko ima najgledaniji videospot?

08.12.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Miley Cyrus našla se na vrhu VEVO top ljestice najgledanijih videospotova na internetu sa svojim kontroverznim spotom 'Wrecking Ball' koji je prvog dana po objavljivanju pregledan 19,3 milijuna puta, a do prosinca ukupno 371 milijuna puta

U kreiranju ove top ljestvice bili su uključeni između ostalih i AOL, Yahoo! i YouTube, a u priopćenju stoji da je Miley bila uvjerljiva pobjednica, jer je spot za pjesmu Wrecking Ball u najkraćem roku postigao 100 milijuna pregleda – u samo šest dana. Spot je izazvao brojne kontroverze jer se bivša teen zvijezda koja se proslavila ulogom u Disneyjevoj seriji Hannah Montana u njemu pojavljuje potpuno gola.

Miley je zauzela i drugo mjesto na ovoj top ljestvici zahvaljujući videospotu We Can't Stop, koji je dosad imao više od 310 milijuna pregleda.

Treći je videospot Scream and Shout Will.i.am-a te Britney Spears, dok su na četvrtom i petom mjestu Rihanna i pjesma Diamonds, odnosno Katy Perry i pjesma 'Roar'.

Među top 10 našli su se i spotovi: Just Give Me A Reason od Pink i Natea Ruessa, Blurred Lines od Robina Thicka, Stay od Rihanne, La La La od Naughty Boy i Kiss You od One Directiona.