MAJA ŠUPUT

'Ako ovako nastavim, ostat ću zauvijek sama!'

03.05.2016 u 07:08

Bionic
Reading

Maja Šuput trenutno nema ni slobodnog vikenda, a ni dečka. U potpunosti se, kaže, posvetila karijeri, a privatni život i želju da bude u vezi maknula je u drugi plan. Otvorila je srce i ispričala nam sve o svom samačkom statusu, ali i o manama svog posla

'Sve što radim radim samo zbog sebe, svoje karijere', kaže uvijek vedra i raspoložena pjevačica. Najveća partijanerica među estradnjacima ima popunjen raspored nastupanja sve do 2017., ali zbog toga kadkada pati njezin privatni život.

'Istina je da držimo rekord po broju nastupa, ali to je zato što bend i ja zaista dajemo sve od sebe na bini. Samu sebe na koncertima dovodim do granica fizičke izdržljivosti. Ljudi prepoznaju kad je netko iskren, kad je netko radnik i kad na kraju krajeva odradi posao kako treba. Onog trena kad više ne budem imala volje raditi posao s toliko žara i energije prestat ću se baviti njime', kaže Maja. Kao mane svog glazbenog zanata ističe to što nema nijedan slobodan vikend, niti je slobodna za blagdane koje bi provela s obitelji ili prijateljima.

'Nikad nikome ne idem na rođendan ili na vjenčanje i zapravo nemam privatnosti. Zato često putujem, da barem negdje budem neka anonimna djevojka i da me nitko ne poznaje. Mana mog posla je i to što ne smijem piti ništa hladno i ne znam kad sam zadnji put pojela sladoled jer svaki put kad ga pojedem dobijem tešku upalu grla. Moram paziti što jedem, a moram i voditi računa o tome da ne odjenem više puta neku odjevnu kombinaciju. Tu je bezbroj naizgled nebitnih, ali opet meni važnih stvari na koje kao anonimna osoba ne moraš paziti. Ali svoj posao ne bih mijenjala ni za što na svijetu', ističe.

Trenutno ne bi mijenjala ni svoj ljubavni status te nam je ispričala kakav je muškarac može osvojiti, a kakav odbiti. 'Moj problem je to što me sve odbija i strahovito sam izbirljiva. Zaista bih voljela da sam malo manje kritična, ali bojim se da ću s godinama biti sve gora. Sve mi je vrlo bitno kod muškarca - njegova higijena, kultura, obrazovanje, ponašanje, karakter. Ne znam hoće li se to ikada promijeniti, a nadam se da hoće jer ako ovako nastavim, hodat ću sama sa sobom - zauvijek! (smijeh) Iako mi u posljednje tri godine, otkad hodam sama sa sobom, nije baš tako loše', smije se pjevačica, a očito je to da joj ne nedostaje samopouzdanja.

'Uvijek imam samopouzdanja. Recimo, kad izađem na pozornicu, imam samopouzdanja više nego itko! Tada imam osjećaj kao da sam najmoćnija osoba na svijetu. Bilo da sjedim s društvom, razgovaram s muškarcima, bilo da ulazim u neku trgovinu - u svim životnim situacijama ne napušta me samopouzdanje. Mislim da je 17 godina, koliko sam prisutna na sceni, bilo dovoljno da steknem sigurnost i da se danas zaista ne bojim ničega, nikoga, te da imam dovoljno hrabrosti za apsolutno sve', pohvalila se.

Smatra se pravom sretnicom. 'Radim posao koji obožavam, ima priliku putovati po cijelom svijetu, a to me čini najsretnijom, imam prekrasne ljude oko sebe - što će mi više?', istaknula je. Komentari na račun njezinog izgleda je, kaže, strahovito zabavljaju. Nedavno su joj zamjerili navodno korištenje filtara i alata za uljepšavanje fotografija jer joj na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu - nedostaje ruka.

'Tome sam se toliko nasmijala! A nijedan novinar nije napisao da je fotografija recimo lijepa ili nešto drugo prokomentirao, nego su svi napisali da nemam šaku. I nitko nije vidio da sam se zaogrnula, odnosno da mi je ruka ispod jakne?! Zahvaljujem svima koji me prate, pa makar napisali i nešto tako zabavno, jer mi to zbilja uljepša dan', smije se Maja.
 

Wish you all happy Monday

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Mostar gradeeeeee?????? Veceras povodom humanitarne akcije za banku koštane srži??????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on