OGORČENI DIZAJNER

Armani: Madonna je vrlo teška osoba!

04.03.2015 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon što je za svoj nedavni pad u Londonu suptilno optužila Giorgija Armanija, koji joj je dizajnirao kostime za novu turneju, oglasio se i slavni talijanski dizajner poručivši da je Madonnina tvrdoglavost glavni razlog njezine nezgode

Kraljica popa odavno je svrgnuta s glazbenog trona, a pad na dodjeli Brit Awardsa bio je doslovna slika njezinog pokušaja da se održi na vrhu. Za sve je kriv plašt koji se nije odvezao onako kako je bilo planirano, a djelo je Giorgija Armanija, poznatog talijanskog kreatora koji je dizajnirao sve kostime za novu Madonninu turneju.

Nakon što ga je pjevačica na Instagramu i u medijima suptilno prozvala zbog nezgode koja joj se dogodila izjavivši da je plašt bio pretežak, zbog čega su ga morali jače vezati da joj ne klizne s ramena, oglasio se i sam Armani istaknuvši da ne vidi svoju krivicu.

'Svi znate koliko je Madonna teška osoba. Predlagao sam joj kukicu umjesto čvora da se stvar ne zakomplicira. Na kraju je bilo po njezinom i neslavno je završilo. Nema se tu što više reći', opravdao se Armani. A Madonna, čini se, na londonski performans neće tako brzo zaboraviti. Perfekcionistica kakva jest, događaj je nazvala 'najvećom noćnom morom'.

'Bilo je grozno, a trebalo je biti predivno. Za svaki nastup vježbam do iznemoglosti da bi ljudi na mojim koncertima vidjeli čaroliju, a zadnji put to je bila noćna mora', zaključila je.