X FACTOR ADRIA

Bivši Hajdukovac: Najviše me bilo strah Joksimovića

13.04.2015 u 20:23

Bionic
Reading

Stipe Glasović iz Opuzena oduševio je žiri 'X Factora', a u razgovoru za tportal otkriva svoje dojmove sa snimanja prve audicije

Još dok je trčao za loptom na nogometnom travnjaku, 27-godišnji Stipe Glasović potajno je maštao o pjevačkoj karijeri.

Njegovi snovi polako su se počeli i ostvarivati jer je Stipe sinoć briljirao u 'X Factor Adriji' gdje je pjevao pjesmu Aleksandre Radović 'Čuvam te'.

'Jako volim balade. Svi su mi govorili da pjevam Olivera jer sam Dalmatinac, no rekao sam sebi ako se ikad prijavim na neko pjevačko natjecanje, da će to biti baš pjesma od Aleksandre. Uvijek se naježim kad je slušam', iskren je Opuzenac čiju je emociju tijekom izvedbe pjesme bilo teško ne primijetiti.

'Prvi put uzeo sam mikrofon u ruke i sve mi je to bilo novo i pomalo stresno. Nervoze je bilo, no kad sam vidio da se Tončiju dopalo jer je u jednom trenutku raširio ruke, opustio sam se. Najviše me bilo strah komentara Željka Joksimovića jer ga cijenim i slušam', kaže Stipe kojem su prve rodice sestre Neda i Sanja Parmać, pa ne čudi da tako lijepo pjeva.

Od nogometne je karijere morao odustati zbog ozljede koljena i ramena, no strast prema tom sportu i dalje je ostala pa tako rekreativno igra za opuzenski Neretvanac.

A ako mu se pruži prilika, volio bi se ponovno vratiti u metropolu. 'Zagreb je s vremenom postao moj drugi dom jer sam tamo proveo više od pola života i završio Ekonomski fakultet. Ako mi krene s pjevačkom karijerom, rado bih se vratio', zaključio je mladić koji bi volio da ga u idućoj fazi natjecanja 'X Factora' mentoriraju Željko Joksimović ili Tonči Huljić.