POZDRAV UZ PSIĆA

Blaće odlazi iz Binga, ostaje samo Škoro

11.02.2015 u 12:40

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 9.veljače, voditeljica Antonija Blaće odradila je svoju zadnju RTL-ovu emisiju 'Uhvati Bingo ritam', javlja RTL

Od idućeg ponedjeljka, voditeljska palica bit će u rukama Miroslava Škore, a hoće li mu se tko pridružiti, još se ne zna. Naime, Antonija počinje s pripremama za regionalni 'X-factor', tako da će se posvetiti tom nadolazećem showu. Zadnje Antonijino izdanje showa 'Uhvati Bingo ritam' bilo je vrlo emotivno, ali i posebno. Naime, simpatična Šibenčanka na snimanje je dovela svog psića kojemu nitko nije mogao odoljeti.

Ova 33-godišnja voditeljica nedavno je udomila preslatko štene pod imenom Čarli Žnidaršić, a kako ga često nema kome ostaviti na čuvanje, on je prati u stopu. Očito doslovce, jer dok se ona opraštala s gledateljima 'Binga', Čarli je ušetao u kadar, izazvao simpatije prisutnih i postao zvijezda prijenosa uživo. Snalažljiva Antonija odmah ga je podigla i predstavila gledateljima u zadnjim sekundama emisije. Tako da joj je kraj ovog projekta osim u suzama, završio i uz osmijeh od uha do uha.