SRETAN ROĐENDAN

Bojana Gregorić Vejzović: Suze i smijeh za dan koji se pamti

17.02.2016 u 15:35

Bionic
Reading

Rođendan glumice Bojane Gregorić Vejzović jutros je počeo na najbolji mogući način - uz poljupce i čestitke njezinog supruga Enesa te djece, 9-godišnjeg sina Raula i 5-godišnje kćerke Zoe. Obiteljsko slavlje su, rekla nam je Bojana, organizirali ovaj vikend, a drugo će imati večeras s prijateljicama koje je vode u restoran

Na svoj 44. rođendan Bojana se prisjetila jedne od svojih najdražih dosadašnjih proslava.

'Bilo je to za moj 38. rođendan, a Enes je tajno organizirao tulum u Jabuci. Rekao mi je da mora ići dati izjavu unutra, a kad smo ušli, Goran Navojec je zasvirao saksofon i njih 50-ak mi je zapjevalo 'sretan rođendan'. Rasplakali su me! Plesalo se do jutra', rekla je Bojana.

'Svaki rođendan koji dočekamo zdravi je idealan, zar ne? A sad, kad bih dala mašti na volju, pozvala bih svoju užu i širu obitelj i najdraže prijatelje, dakle skupila bi se opet pozamašna brojka ljudi. Pozvala bih ih na Karibe, na sedmodnevnu proslavu, a kasnije u toplice na oporavak', ispričala je kroz smijeh.

Sama sebi je, kaže, poželjela samo zdravlje i sreću. 'To jedino ne ovisi o nama u potpunosti, a sve ostalo uglavnom možemo postići sami, ovisno o trudu koji ulažemo', tvrdi Bojana.


Bojani su prvi čestitali suprug i djeca