69. ROĐENDAN

Čime su supruga i djeca razveselili Željka Bebeka?

17.12.2014 u 10:55

Bionic
Reading

Još od ranog jutra Željku Bebeku sa svih strana svijeta pristižu čestitke povodom 69. rođendana, a onu najdražu dobio je od supruge Ružice (35). Ona mu je na Facebooku napisala: 'Sve sam ti već rekla, ali evo i nešto baš slatko. Sretan ti ovaj lijepi rođendan s najzanimljivijim brojem - 69. Volim te. Oduvijek i zauvijek.'

Osim čestitke, pali su i prigodni pokloni. 'Ružica mi sinoć nije dala da idem spavati prije ponoći, a s prvim minutama rođendana počastila me šampanjcem. Ujutro su mi naša djeca poklonila parfem i baš su me razveselili', rekao nam je pjevač koji s 35-godina mlađom Ružicom ima sina Zvonimira (12) i kćer Katarinu (10). Osim njih, otac je Silvije (40) i Biance (31) koje je dobio u prva dva braka, a ima i troje unuka.


Prijatelji i obožavatelji najviše mu žele zdravlja, a upravo je to Željku i najvažnije. 'Nastojim voditi zdrav život. Imam energije, puno putujem, radim ono što volim i vodim lijep obiteljski život. S Ružicom sam u braku već trinaest godina i držim se one - koliko ljubavi podijeliš, toliko je možeš i dobiti', kaže nekadašnji frontmen Bijelog dugmeta koji će današnji rođendan proslaviti u Zagrebu, intimno i u krugu obitelji.

Zimski dani Ružici i njemu su već tradicionalno rezervirani za skijanje, pa tako uskoro idu na Kupres gdje imaju kuću, a potom će do Austrije. No prije toga, očekuje ga promocija knjige i četiri CD-a 'Antologija Bebek 40 godina' koja će se 22. prosinca održati u zagrebačkom Green Goldu.